Όπως και το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό,έτσι κι αυτό με τον Απόλλωνα, είναι κρίσιμα, γιατί μιλάμε για ομάδες του βεληνεκούς μας,ομάδες που θα πρέπει να κερδίζουμε.


Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ

Γκράντ,Μακόλουμ,Κλάιμπερ και Τέρνερ,παίζουν το 52% των λεπτών του Απόλλωνα και παίρνουν το 60% των σουτ του.
Αν προσθέσεις και το 21% του Πέτροβιτς και το 6% του Αργυρόπουλου,βρήκαμε το 90% των προσπαθειών του Απόλλωνα.
Η αποτελεσματικότητα του του Απόλλωνα και στην επίθεση και στην άμυνα είναι περίπου στον μέσο όρο(103,9), με 104,4 στην επίθεση και 102,5 στην άμυνα.
Του αρέσει να τρέχει(2ος σε pace,με 74,3) και να σουτάρει τρίποντα(23 ανά αγώνα), έχοντας όμως το τραγικό ποσοστό του 28,9%.
Στα επιθετικά ριμπάουντ έχει πρόβλημα,καθώς κι αυτός δεν μπορεί να πάρει πολλά και παράλληλα του παίρνουν πάρα πολλά(ακόμα περισσότερα κι από όσα παίρνουν σε εμάς…)



ΕΜΕΙΣ

Η ομάδα πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια της και σίγουρα πρέπει να δείξει περισσότερη ενέργεια από την αρχή του παιχνιδιού.

Και στις 2 νίκες που έχουμε κάνει,νικούσαμε και στο πρώτο δεκάλεπτο,αλλά και στο ημίχρονο(όλοι ξέρουμε τι κάνουμε στο τρίτο δεκάλεπτο…).
Αν καταφέρει να προηγείται προς το τέλος ή έστω να είναι κοντά,έχει και την εμπειρία αλλά και την ποιότητα να νικήσει.
Αλλά δεν μπορεί να το κάνει αν είναι -15 από το πρώτο ημίχρονο.


Τα στατιστικά μας,μπορείτε να τα βλέπετε εδώ

ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΤΡΕΛΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ(3/8)

Θα έχουμε πάνω από 12 επιθετικά!

ΑΠΟΥΣΙΕΣ



ΟΙ…ΠΡΩΗΝ

Πέτροβιτς: 72 παιχνίδια,12,2 λεπτά,4,1 πόντοι μέσος όρος…Πάντα τους λάθος -ιτς κάναμε Έλληνες.
Αργυρόπουλος: 55 παιχνίδια,8.5 λεπτά,2.6 πόντοι μέσος όρος…22,8% στα τρίποντα…Killer!

Βετούλας: 37 παιχνίδια,18 λεπτά,7,2 πόντοι μέσος όρος και θα τον θυμάμαι πάντα με χαρά,γιατί ήταν μέλος εκείνης της απίστευτης ομάδας του 2003-2004

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ(από το 92-93)


5-5


ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


 Στο Κλειστό Απόλλωνα ,Δευτέρα 19/11,στις 19.00 από την ΕΤ-3.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΣΕΙ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΟΚ ΜΕΣΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΞΩ.ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ