“Ο Σταύρος ένιωσε μια ενόχληση τη Πέμπτη, έκανε μαγνητική αλλά ευτυχώς δεν έδειξε κάτι πάρα πολύ σοβαρό. Δεν είχαμε αποφασίσει ότι δεν θα χρησιμοποιηθεί, αλλά όπως πήγε το παιχνίδι, φάνηκε ότι δεν χρειάστηκε να ρισκάρουμε. Πιστεύω και αυτός αλλά και οι Τολιόπουλος-Καββαδάς, θα μπορέσουν να προπονηθούν κανονικά τη Δευτέρα.”

Πηγή: Απρόοπτο με Σχίζα, γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε – pressaris.gr

11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Φαινόταν στεναχωρημένος στον πάγκο…

Toby B

Ελπίζω να μην αρχίσουμε τα ίδια με πέρσι που κάθε βδομάδα τον περιμέναμε να μπει και αυτός εμενε εκτός. Δεν έχει βρει ακόμα το ρόλο του στην ομάδα αλλά μπορεί να δώσει 10 12 λεπτά στο 3 4 (κατά συνθήκη). Γενικά απογοήτευση η παρουσία του μέχρι στιγμής ελπίζουμε να ανέβει και αυτός.

Για Καββαδα είναι απλά τα πράγματα. Έχει το μεγαλυτερο συμβόλαιο στην ομάδα και μέχρι στιγμής είμαι εκτός ομάδας. Μπορεί να ειναι νωρίς στη σεζόν αλλά δεδομένου ότι έχουμε 22 παιχνίδια στην regular το τανκ έχει μείνει ήδη εκτός στο 18%. Είναι τεράστιο θέμα και αν δεν γίνει καλά μέχρι την επόμενη βδομάδα θα πρέπει να βρεθεί μια λύση. Δεν μπορεί η ομάδα να έχει rotation τριών ημιψηλων στην front line. Επίσης η επιλογή Σιδερη τι προσφέρει? Δηλαδή ο Καμαριανος που μπορούσε να σου δώσει και 12 15 λεπτά πόσο ακριβός ήταν? Πάνω από 20 θα έπαιρνε?

Jim Patras

Όλα τα θέματα που θέτεις επί τάπητος είναι σημαντικά και με απασχολούν εξίσου.Ατυχώς κάποια τα γνωρίζαμε εκ προοιμίου οπότε δεν πέφτουμε από τα σύννεφα.Οπως για τα θέματα που βγάζει ο Καββαδάς και για τη (μη) χρησιμότητα του Σιδέρη που πέρυσι έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του πηγαίνοντας σε ομάδα της α2 αλλά δεν μπόρεσε να σταθεί με συνέπεια μεσούσης της σεζόν να πάει στον Εθνικό Πειρ.της Β’Εθ. Σε σύγκριση ακόμη&με Κυρ.Πετανιδη πρόκειται για υποβάθμιση.

Toby B

Ευτυχώς ο Γκουντγουιν είναι σε πολύ καλή κατάσταση και σωματικά και πνευματικά και δεν έχει φανεί τόσο το κενό του Καββαδα αλλά πρέπει επειγόντως να γίνει καλά. Εγώ αν στοιχηματιζα, θα έβαζα τα λεφτα μου στο ότι με Απόλλων θα κατέβουμε όπως ακριβώς χθες με επιστροφές να χρονολογουνται για μετά τη διακοπή. Κρίμα γιατί το επόμενο παιχνίδι είναι must win. Κατά τα άλλα Σιδέρης ήρθε απλα για να σπρώχνει στις προπονήσεις, οκ δεκτό αλλά και κάπως ανούσιο.

kp79

Το ανησυχητικό είναι ότι ο Καββαδάς τραυματίστηκε ΠΡΙΝ την έναρξη των επίσημων αγώνων (wolves) και ακόμη παραμένει τραυματίας. Δηλαδή, οκ, ξέραμε ότι έχει τραυματισμούς γενικά αλλά όχι και νά μήν παίζει ήδη για 2 μήνες. Ακόμη δεν ξεκίνησε καλά καλά το πρωτάθλημα
Για τον Σχίζα δεν θα σχολιάσω, τα τελευταία χρόνια δεν παίζει καθόλου λόγω τραυματισμών. Έκπληξη είναι αν θα παίξει 5-6 αγώνες

Toby B

Είχε προβλήματα και έχασε τη μισή προετοιμασία, μετά μπήκε αλλά πρέπει να είχε ενοχλήσεις μετά το παιχνίδι με Wolves. Τον περιμένουμε υγιή σύντομα στο παρκε μας γιατί δεν βγαίνει η χρονιά με τόσο μικρό rotation.

kp79

Αν θυμάμαι καλά έπαιξε λίγο στα δύο μάτς που αναφέρεις γιατί ήταν τραυματίας

CretAris

Και πολύ έπαιξε.Ηδη ξεπέρασε τους περσινούς χρόνους του😞