Αποχωρεί ο Χρηστίδης

Σύμφωνα με πληροφορίες στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας επιτεύχθηκε προφορική συμφωνία μεταξύ του Άρη και του 21χρονου σέντερ ώστε να λυθεί κοινή συναινέσει το συμβόλαιο που έχει ισχύ έως το 2021.

Ο Χρηστίδης έχει λαμβάνειν κάποια χρήματα από τις δύο τελευταίες σεζόν, αλλά κατά πάσα πιθανότητα με αυτά θα “εξαγοράσει” τη λύση του συμβολαίου του από τον Άρη, απόφαση που ενδεχομένως να “βολεύει” τους κίτρινους σε οικονομικό επίπεδο, διότι την φετινή και την επόμενη χρονιά θα έπρεπε να δώσουν ένα ποσό κοντά στα 120.000 (συνολικά) στον παίκτη, ποσό σαφώς εκτός των οικονομικών δυνατοτήτων του σε συνάρτηση με τον ρόλο του στην ομάδα.

Μένει να φανεί στην διάρκεια της ημέρας αν θα υλοποιηθεί η προφορική συμφωνία και ο Χρηστίδης αποτελέσει και τυπικά παρελθόν από τον Άρη.

11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Night Audit

Μακάρι να βρει το δρόμο του το παιδί.

Jose

Τωρα να βρει το δρόμο του. Πριν από 2 χρονια έπρεπε η ομάδα να στηριχτεί πάνω του και ο Γιαννάκης θα τον έκανε παιχταρά! Πως γίνεται πάντως όλοι όταν είναι να φύγουν να έχουν συμβόλαιο 150χιλ και όταν μένουν να έχουν και 50ρικο εντύπωση μου κανει.

Dr Nimbelugen

Μπα Χοσε μου …ούτε τότε ούτε τώρα..στην καλύτερη λόγω όγκου ,ένα αξιοπρεπές μεροκάματο σε ομάδες Α2 , ίσως με διαλείμματα ψευτοεπικουρικου ρόλου σε μικρομεσαίες ομάδες Α1(όπως εμείς τώρα αλλά λόγω ειδικών συνθηκών θελουμε ακόμη και για συμπλήρωμα κάτι άλλο)

badgrandpa

Τεράστια επιτυχία αν ισχύει το ποσό που γλιτώνει η ΚΑΕ… με το χάλι που έχουμε δεν περισσεύει κανείς αλλά οκ… Ίσως στην Α2 που θα παίζει να βελτιωθεί

ChrisSiak

Φήμες λένε ότι ο Subaris θα τον πάει στο αεροδρόμιο και θα αποχαιρετηθουν με αναφιλητά με μουσικη υπόκρουση Έλβις Κοστέλο.

ΥΓ. Τζον σορι έπρεπε φιλε😂😂😂

Dr Nimbelugen

Αν δεν μπορεί ο sub,στο χαλαρό τον μεταφέρω εγώ Αεροδρόμιο.Περαν της καζουρας,ας μη γελιόμαστε ευχαριστούμε το παιδί για την παρουσία του εδώ,τις υπομονες στο οικονομικό κομμάτι και την προσπάθεια του.Απλά κακά τα ψέμματα,δεν το έχει ακόμη και στο επίπεδο που είμαστε (χαμηλό).Η μοναδική συνεισφορά του θα ήταν 3λεπτα-4λεπτα για να μπει να φάει κ να δώσει ξύλο.Ε στην τελική καλύτερα ένας νεότερος που ίσως κ να μας βγει(Βουλγαροπουλος η άλλος).

ChrisSiak

Η μονη φορα που τον λυπήθηκα γιατρέ μου ήταν πρόπερσι που μετά από δυο καλά παιχνίδια ήρθε ώρα να παίξει βασικός Ευρώπη, έκαναν λάθος και δεν τον δήλωσαν( μέσα σε όλα ήταν η πρώτη φορα που έγινε πολύ αισθητή η απουσία του Βουρτζουμη).

Τεσπα όντως τον ευχαριστούμε για την υπομονη αλλά και αυτός ποτε δεν άρπαξε ευκαιρία. Θεωρώ ότι είχε κάποιες. Α2 θα διαπρέψει πάντως και τώρα δεν ειρωνεύομαι. Είναι ο Ματαλον των ψηλών.

Subaris

Sorry φιλε που δεν απαντησα νωριτερα,ειμουν στο αεροδρομιο!!

ChrisSiak

Χχαχαχ