Από την Αθήνα προσφάτως προέκυψε μια φημολογία πως ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ήρθε σε επικοινωνία με τον Σταύρο Αλευρογιάννη για να δώσει εκεί τις μετοχές, ενώ αφήνει να εννοηθεί ότι υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι.
Είναι απορίας άξιο πάντως πώς ξαφνικά προκύπτει… ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΚΑΕ προς την πλευρά του Γουλιέλμου, ενώ τόσους μήνες που είναι άπραγος δεν είχε κουνηθεί… φύλλο για το ίδιο θέμα.
Πηγή: Απορίας άξιον οι διαρροές για τις μετοχές της ΚΑΕ… – PRESSARIS
Εγώ πάλι γιατί ακούω πως πάει για Ιωνικό ο Αλευρογιάννης;
Άτσα ντρίμπλα ο Γουίλ !!!
Σαν να παίζει πλακωτό ,ο αντίπαλος του πιάνει την μάνα και αντί ν αφήσει το παιχνίδι διπλό αυτός ξαναρίχνει τα ζάρια .
Σαν να παίζει μπάσκετ και ενώ έχει την μπάλα του φευγει και περνά το κέντρο (μπρος πίσω) ,και αυτός ,μόνος του σκρινάρει την μπάλα μην τυχών και του την πάρουν
Σαν να παίζει διπλό παιχνίδι ,να χάνει 9-0 και στην συνέντευξη τύπου να λέει πως η πρόκριση θα παιχτεί στο 2ο ματς και είναι 50% – 50% .
Σαν να πηγαίνει στην ηλεκτρική καρέκλα και για τελευταία επιθυμία να ζητά τσίχλα στην τσέπη για να την φάει “μετά”
Σαν να τον σπρώχνουν από τον Λευκό πύργο και να σκέφτεται τι χρώμα πορτοφόλι θα βρεί.
Σαν να είναι διασωληνωμένος 10 μέρες στην ΜΕΘ με κορωνοιό ,90χρονος , καρδιοπαθής με σάκχαρο ,πίεση , και καρκίνο και τον ρωτούν οι γιατροί αν εγκρίνει να του χορηγήσουν κοκτειλ χλωροκίνης με ρεμβεσιβίρη και να απαντά πως προτιμά να περιμένει το εμβόλιο .
Σαν να είσαι σε μεγάλα κέφια σήμερα Sam και η επικαιρότητα να μη βοηθάει καθόλου.
Δεν είναι κέφια φίλε μου . Έμπνευση είναι που την τροφοδοτεί η ζοφερή πραγματικότητα και οι περίεργοι τύποι και καταστάσεις που μπλέκουμε σε όλα τα επίπεδα .
Ε ρε τι μας περιμένει καλοκαιριατικα φέτος με τον αεριτζη. Θα τρέχουμε κ δε θα φτάνουμε πάλι. Deza vu.
Δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει, ούτε πόσα από αυτά που γράφονται ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Ωστόσο χρωστάει ο Γουλιέλμος ένα στοιχειώδη σεβασμό σε αυτούς που βγήκαν μπροστά και ανέλαβαν παρατημένη ομάδα στο χείλος του γκρεμού.
Ο άνθρωπος είναι εξαφανισμένος από το φθινόπωρο του 19. Ποιο σεβασμό να δείξει? Αν πραγματικά ενδιαφερόταν να βρει λύση για την ομάδα θα κινούνταν ο ίδιος κ δε θα περίμενε τα τηλ. Είναι σχεδόν ξεκάθαρο ότι κάτι άλλο κρύβεται στο θέμα των μετοχών. Πάντως οι σκοποί του μόνο καθαροί δε φαίνονται. Γιατί ακόμη κ αν έβαλε δικά του λεφτά που το αποκλείω κ τα ζητάει με κάποιο τρόπο πίσω θα μπορούσε να τα διεκδικήσει μέσα από κάποια σοβαρή συζήτηση με τη διοίκηση. Οι κινήσεις του δε μου αφήνουν το περιθώριο να πιστέψω ότι δεν γίνεται με κάποιο δόλο όλο αυτό. Λυπάμαι. Θα τα πάρω πίσω όλα αυτά αν δείξει τις επόμενες μέρες ότι πραγματικά τον ενδιαφέρει να μπει σε μια σειρά ο Αρης. Αλλιώς θα επιμένω ότι δυστυχώς είναι ένα ακόμη λαμογιο που ασελγησε πάνω στην ομαδα
Άντε πάλι λαμόγιο 🙂
Μέχρι να μου αποδείξει το αντίθετο εγώ πάντως αυτή την άποψη θα έχω για αυτόν. Νομίζω απικαθηλωθηκε πολύ γρήγορα στα μάτια του κόσμου. Κ δεν έχει να κάνει με την οικονομική του δυνατότητα αλλά με την όλη συμπεριφορά του…