Ο Άρης έχει ήδη στείλει συμβόλαιο στον Κιθ Μπένσον, ενώ περιμένει την οριστική απάντηση του Βασίλη Καββαδά για την θέση του βασικού σέντερ.

Οι πιθανότητες ο Έλληνας σέντερ να παραμείνει στο ρόστερ και την προσεχή αγωνιστική περίοδο είναι ελάχιστες. Ο Καββαδάς έχει δύο προτάσεις, μία από Ισπανία και μία από Γερμανία και από τη στιγμή που δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να διακανονιστεί η οφειλή από την περσινή χρονιά, δύσκολα θα επιστρέψει.

Ο Άρης έχει σχεδόν έτοιμη τη λύση του Κιθ Μπένσον, με τον οποίο υπάρχει προφορική συμφωνία εδώ και μέρες. Πλέον η υπόθεση μπήκε σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης περιμένει τον βασικό σέντερ, είτε είναι ο Καββαδάς, είτε είναι ο Μπένσον, στην Προύσα. Τουλάχιστον αυτό θα ήταν το ιδανικό σενάριο. Αν πάντως επιτευχθεί σήμερα συμφωνία με κάποιον εκ των δύο, τότε προλαβαίνει να βρεθεί στην Τουρκία.

https://www.pressaris.gr/%CE%BC%CF%80%CE%AC%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%84/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CF%81%CF%8D%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B2%CE%B2%CE%B1%CE%B4%CE%AC%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CF%8C%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%BF-%CF%83/