Αποκαλύψεις του προέδρου των τίτλων, Άκη Μιχαηλίδη για Γκάλη, Γιαννάκη, Βεζυρτζή! Μέρος Α’.

«Είναι απλό. Αν τότε, η ΕΟΚ επέτρεπε δεύτερο ξένο στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Άρης θα είχε πάρει συνεχόμενα 3-4 πρωταθλήματα Ευρώπης. Θυμάστε ότι ήμασταν η μοναδική ομάδα από τα ευρωπαϊκά μεγαθήρια τύπου Μπαρτσελόνα, Μακάμπι, Λιμόζ, Τρέϊσερ, που είχε μόνο έναν ξένο στην σύνθεσή της. Ποιος καλός Αμερικανός παίκτης θα δεχόταν να έρθει τότε για να παίζει στο πρωταθλητριών, ένα παιχνίδι την εβδομάδα; Κανένας. Αυτή η σκόπιμη εμμονή της ΕΟΚ λοιπόν, μας στοίχισε. Όταν έφυγα άλλωστε από τον Άρη και το μπάσκετ κατέβηκε στην Αθήνα, άφησαν τα πάντα. Ξένους, κοινοτικούς, απεριόριστους ξένους. Τυχαίο; Δεν νομίζω»

 

Μα κι εγώ νόμιζα πως όλα τα κάνει ο Βασιλακόπουλος για το καλό του Ελληνικού μπάσκετ , για να μην αλλοιωθεί…

Πάντως , να θυμίσω στον πρόεδρο πως υπήρχε κι η Γιουγκοπλάστικα , χωρίς Αμερικάνους. Αυτή πήρε 2 Ευρωπαϊκά…

 

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
The_Emperor_Is_Dead

Nαι αλλά εκείνη την εποχή άλλο το επίπεδο τον γιουγκοσλάβων παικτών και άλλο των ελλήνων!καμία σχέση!διάβασα την συνέντευξη αναλυτικά,λέει αρκετά πραγματα,μερικά απ αυτά τα έχει πεί και ο Ιωαννίδης και ο συγχωρεμένος ο Πεταλίδης!Για να δούμε και το δεύτερο μέρος τί επιφυλάσει!

skoraris

είναι αξιοπρόσεκτη η χολή που βγάζει κατά εοκ! σκεφτείτε αν ένιωθε έτσι τότε , που ήμασταν παντοδύναμοι, τέτοιο ανελέητο πόλεμο από την εοκ, τι γινόταν μετά!!