Ο πρόεδρος του ΑΣ ΑΡΗΣ και αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του AllAboutARIS TV όπου πήρε θέση για μια σειρά από ζητήματα που απασχολούν τους “Κιτρινόμαυρους:

Για τις συζητήσεις του ΑΡΗ για το Παλέ:

“Περιμένουμε, θέλουμε ακόμα λίγο, να κάνουμε εμείς μερικά περεταίρω βήματα για την πρόταση μας. Θα πρέπει να πω στον κόσμο ότι πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα. Όχι γιατί δεν υπάρχει βούληση, αλλά γιατί χρειάζεται να γίνουν ορισμένα πράγματα. Είναι μια δημόσια περιουσία στο κέντρο της πόλης. Θέλει πολύ συζήτηση για να αποφασιστεί από τους αρμόδιους υπουργούς.

Για την λύση των ban στο μπάσκετ και την εύρεση χρημάτων το καλοκαίρι:

“Αυτή η διοίκηση πρωτοδικείου, έχει λύσει 16 μπαν, όχι 8. Το είπαμε και το κάναμε. Πέρσι με την κακή αγωνιστική χρονιά που κάναμε, είχα δεχθεί πολλές ύβρεις. Δεν ήμουν εγώ ο υπεύθυνος και εξήγησα γιατί δεν λύθηκαν από την πρώτη χρονιά. Συνολικά, έχουμε δώσει 2.150.000 ευρώ.Έχουμε δεχθεί πολλά πέναλτι και πρόστιμα, πολλά κουρέματα που έγιναν δεν ισχύουν πλέον. Από αυτά, τα 50 χιλιάδες είναι από έναν Αρειανό που δεν θέλει να ακουστεί το όνομα του.

 

Οι 100 χιλιάδες είναι αυτά που έδωσε ο Δημήτρης Γουλιέλμος, όταν ξεκίνησε τη λύση πριν από δύο χρόνια. Έχουμε διακανονίσει 550 χιλιάδες για τους επόμενους 15 μήνες. 150 χιλιάδες είναι τα χρήματα που έδωσε ένας άνθρωπος, μέλος της διοίκησης, ως ταμειακή διευκόλυνση και θα του επιστραφούν κάποια στιγμή. Από τα 2.150.000, αν αφαιρέσετε τα ποσά που σας είπα, το 1.300.000 που δόθηκαν και από τα 16 μπαν έχουν εξοφληθεί τα 12, είναι από την σωστή διαχείριση των εσόδων του ΑΡΗ.

Για το φετινό μπάτζετ και το ύψος που φτάνει μαζί με τους διακανονισμούς:

 

“Το φετινό μπάτζετ είναι πολύ χαμηλό, ίσως το πιο χαμηλό της κατηγορίας. Είναι 330 χιλιάδες, αυτή τη στιγμή, γιατί έχουμε κλείσει τον Φίνκε μόλις για έναν μήνα. Στο συνολικό μπάτζετ με προπονητές και λοιπά έξοδα, δεν το έχω αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν κάποιες δόσεις που πέφτουν αμέσως μετά τα έσοδα από την φορολόγηση του στοιχήματος, τον Ιανουάριο.

 

Από εκεί και πέρα, η σεζόν θα τρέξει με το πάρα πολύ χαμηλό μπάσκετ που έχουμε, τις χορηγίες και την αναμονή του κόσμου στο γήπεδο. Αυτή τη στιγμή, δεν έχουμε πολύ υψηλές πωλήσεις διαρκείας αλλά πιστεύω πως θα ενταθεί γιατί ξεκινάει το πρωτάθλημα. Θα κάνουμε και δράσεις όλη την χρονιά.”

 

Για το θέμα της πιθανής τιμωρίας του ΑΡΗ:

 

“Έχουμε κάνει μια αίτηση θεραπείας που πιστεύουμε ότι η ΕΕΑ θα την εξετάσει την ερχόμενη Τρίτη. Διαβάζω και εγώ για πιθανές τιμωρίες, που βγαίνουν από Αθηναϊκά site συνήθως. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει την Τρίτη, γιατί μπορεί η Επιτροπή να κάνει δεκτή την αίτηση και να μην έχουμε πρόβλημα. Μερικοί προτρέχουν. Ο καθένας κάνει ό,τι νομίζει.

 

Θα περιμένουμε την Τρίτη και αν απορριφθεί, θα περιμένουμε το σκεπτικό για το οποίο θα απορριφθεί. Παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο το σκεπτικό. Αν η ομάδα τιμωρηθεί, είμαστε έτοιμοι για τα επόμενα νομικά βήματα. Σε ένα γενικό σχόλιο, έχω να πω πως είναι άδικο αυτό που έγινε. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, εγώ πιστεύω πως θα διορθωθεί αυτό.”

 

Για το αν είναι δεσμευμένα τα τηλεοπτικά έσοδα του ΑΡΗ:

 

“Είναι δεσμευμένα από πρώην αθλητές που έχουν πετύχει κατασχέσεις σε βάρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Δυστυχώς, ενώ μπορούσαν το 2018 να εκχωρηθούν σε κάποιους ή σε χρέη με σωστή κατανομή, αφού δεν ήταν δεσμευμένα, δεν έγινε και τώρα είναι κατασχεμένα. Παλεύουμε εδώ και δύο χρόνια χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο. Ο,τι γίνεται, γίνεται από την προσπάθεια της διοίκησης και των ανθρώπων γύρω της. Δεν έχουμε κόσμο στο γήπεδο, δεν έχουμε τηλεοπτικό”.

 

Για το αν υπάρχουν συζητήσεις για κεντρικό χορηγό στη φανέλα:

 

“Αυτή τη στιγμή έχουμε κουβέντες με εταιρίες για τη φανέλα ή το όνομα. Στοχεύουμε σε κάποιες επιχειρήσεις που έχουν κέρδη αυτό το διάστημα. Κυκλοφορούν μικρά ποσά στην αγορά. Είναι στο επίκεντρο οι στοιχηματικές και οι εταιρίες παροχής ενέργειας. Εκεί συζητάμε και στοχεύουμε. Το πρόβλημα είναι ότι μπήκε φρένο ουσιαστικά με την υπόθεση στην ΕΕΑ, αφού φοβήθηκαν όλες αυτές οι εταιρίες το μήπως δεν αγωνιστούμε ή καταστραφούμε. Μας έκανε πολύ μεγάλη ζημιά αυτό. Έχουμε μεγάλα διαφυγόντα κέρδη. Θα δούμε πως θα το αντιμετωπίσουμε αυτό.”

 

Για τις δύο ενδιαφερόμενες πλευρές, που αναφέρθηκε ο ίδιος στη συνέντευξη τύπου μέσα στο καλοκαίρι:

 

“Είχα αναφερθεί σε αυτές τις δύο περιπτώσεις μέσα στο καλοκαίρι, γιατί παρακολουθούσα στα social media ένα γαϊτανάκι απόψεων, προτάσεων και δηλώσεων από διάφορους, που έλεγαν ότι υπάρχουν επενδυτές αλλά δεν τους δέχεται ο ΑΣ. Υπάρχουν δύο περιπτώσεις, η μία μας έχει καταθέσει κάτι και θα το δούμε τις επόμενες ημέρες. Η άλλη που είναι πιο σοβαρή, θα κριθεί και από τον ΑΣ, είναι κάτι που θα περιμένουμε γιατί είναι εταιρία το εξωτερικού.

 

Είναι ένα πολύ μεγάλο fund που επενδύει στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Μέσα σε όλες αυτές, μπαίνει και το μπάσκετ οτυ ΑΡΗ, που εξαρτάται από την παραχώρηση του Παλέ Ντε Σπορ. Πρέπει να προχωρήσουν σχετικά κάποια πράγματα με το γήπεδο, να δουν αν τους συμφέρει και έπειτα να αποφασίσουν. Εμείς σε κάθε περίπτωση, δεν είμαστε αυτοί που θα αποφασίσουμε. Θα αποφασίσει ο κόσμος μέσα από το ΓΣ. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Πρέπει να λέμε στον κόσμο την πραγματικότητα και να προσπαθήσουμε να δώσουμε σε όλους να καταλάβουν πως όσο η ομάδα δουλεύει και υπάρχει, είναι ζωντανή και υπάρχει προοπτική.

 

Αν διαλυθεί, δεν υπάρχει αυτό που πιστεύουν, ότι σβήνονται χρέη. Κρατάμε τον σύλλογο ζωντανό. Είναι ένα από τα τμήματα που έχει δοξάσει τον ΑΡΗ και πρέπει να το στηρίζουμε πάντα. Δεν έχει αλλάξει ποτέ κατηγορία. Δεν πιστεύω πως υπάρχει Αρειανός που θέλει να πέσει η ομάδα σε χαμηλότερη κατηγορία, να κερδίσει κάτι.”

Πηγή: Αποκαλυπτικός Αρβανίτης στο ALLABOUTARIS TV για νέο γήπεδο, ΚΑΕ, Παλέ και ΑΣ (vid) – AllAboutARIS.gr

11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bilias6

Τα ιδια και τα ιδια μας… Η μονη αποκαλυψη που εκανε, για καποιους που πιστευουνε οτι βαζουν λεφτα οχι για μενα, ειναι οτι καποιος στη διοικηση εκανε ταμειακη διευκολυνση 150χιλ και οτι θα τα παρει πισω. Να θυμισω οτι ταμειακες διευκολυνσεις εκανε και ο πρωην φιλος του ο κομπολογας.

vaggelaris

Ο ρουσαμανης θα ναι λογικα. Αλλα σε γενικες γραμμες πλεον οι συνεντευξεις του γραφικες. Για τον αγωνα που δινουν για τις δυσκολες συνθηκες για τους αορατους επενδυτες. Ειδικα αυτο με το νεο γηπεδο ποδοσφαιρου για γελια. Θυμιζει τις μεγαλες δηλωσεις μητρουδη πριν πολλα χρονια για κλειστο 20000 στην θερμη. Καλη κοροιδια τρωνε κ οι μπαλολατρες. Εγω θα μεινω στις χορηγιες που ειναι κατι που πιπιλανε ολοι εδω κ χρονια. Παντα φταινε οι αλλοι. Η οικονομικη κατασταση η κριση ο κορωνοιος τωρα φταιει η αδειοδοτηση. Το οτι εχουμε αχρηστους ανθρωπους στο να προσεγγισουμε καποιες εταιρειες δε το λεμε. Δηλαδη οι διπλανοι αχωνευτοι πως εχουν ολα τα χρονια? Μηπως εχουν καλυτερη επαφη με τους ανθρωπους της πολης? Κ το εχω ξαναπει απο το να μην εχεις πχ καθολου γιατι να μη κλεισεις μια εταιρεια εστω κ για 50χιλ? Τα ειχες?

Bilias6

Απορω πως ακομα εμπιστευονται αυτον το ανθρωπο! Ο ναιτ εχει αρθρα απο το 2014-16 με δηλωσεις του υπερπαραγοντα. Μπες να γελασεις. Δυστυχως δεν υπαρχουν δηλωσεις του επι εποχης κομπολογα και κοτσιδων. Εκει να δεις γελια που θα ριχναμε. Περιμενει κιολας να ανεβουν τα διαρκειας. Περιμενε!

…”πάρα πολύ χαμηλό μπάσκετ που έχουμε”. Λανθάνουσα γλώσσα.
Διαφυγοντα κέρδη,ε;
Κι εγώ περιμένω της ΕΕΑ το σκεπτικό, κε Αρβανίτη.Για να δω αν θα γελάσω η θα κλάψω.Για ντομάτες η γιαούρτια.

pro

Εξαιρετικα ενδιαφέρουσα συνέντευξη,ειπώθηκαν λεπτομέρειες που δεν ειναι γνωστές. Η διοίκηση αυτή έχει κάνει δουλειά, είχε ευθύς εξ αρχής σωστή στόχευση με την άρση των μπαν, κάτι που δεν ήταν αυτονόητο και το κατάφερε, και συνεχίζει. Νομίζω ότι όλοι οι Αρειανοι που έχουμε μεράκι με την ομάδα οφείλουμε να σταθούμε αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια, είτε με το διαρκειας μας είτε με οποιο τρόπο άλλο μπορούμε.

vaggelaris

Ποιο ηταν ακριβως το ενδιαφερον που ειπε πλην του ποσου που χρωσταμε σε εναν “αρειανο”? Απο περιεργεια ρωταω γιατι ολα τ αλλα ηταν copy paste των τελευταιων 42 συνεντευξεων που εχει κανει…

Sotiris

Συνολικά, έχουμε δώσει 2.150.000 ευρώ.Από αυτά, τα 50 χιλιάδες είναι από έναν Αρειανό που δεν θέλει να ακουστεί το όνομα του.Οι 100 χιλιάδες είναι αυτά που έδωσε ο Δημήτρης Γουλιέλμος, όταν ξεκίνησε τη λύση πριν από δύο χρόνια. Έχουμε διακανονίσει 550 χιλιάδες για τους επόμενους 15 μήνες. 150 χιλιάδες είναι τα χρήματα που έδωσε ένας άνθρωπος, μέλος της διοίκησης, ως ταμειακή διευκόλυνση και θα του επιστραφούν κάποια στιγμή. Από τα 2.150.000, αν αφαιρέσετε τα ποσά που σας είπα, το 1.300.000 που δόθηκαν

Είναι ιδέα μου ήταν παραπάνω νούμερα δεν βγάζουν νόημα;;

spire

Ναι δεν βγάζει. Αυτά που έχουν δώσει είναι 1,3 εκ + 50χ +100χ +150χ = 1,6εκ. Δηλαδή 1.3 εκ από έσοδα της ΚΑΕ και άλλα 300 , 3 άτομα.
Τα υπόλοιπα 550χιλ ΘΑ τα δώσουν σε 15 μήνες

Sotiris

Αυτό μπορεί να ήθελε να πει αλλά άλλο είπε.
Γιατί όπως λέει σωστά και ο spire πιο πάνω τα 550χ ΘΑ τα δώσουν.
Δεν μπορεί να ΕΧΕΙΣ πληρώσει 2,15 όταν τα 550 από αυτά ΘΑ τα πληρώσεις.