Εντός των ημερών θα ζητήσει τον ορισμό της νέας διοίκησης από το Ειρηνοδικείο.

Οι δύο άντρες χθες είχαν την τελική επικοινωνία και είναι δεδομένη πλέον η στήριξη του Θ.Καρυπίδη στο εγχείρημα. Χθες το βράδυ στα γραφεία του ΑΣ υπήρξε και το τελικό στην ουσία ραντεβού για το νέο ΔΣ και πλέον αφού υπάρξουν ορισμένες τελικές επιλογές για τον καταρτισμό του ΔΣ , είτε αυτή την Πέμπτη, είτε το αργότερο την επόμενη εβδομάδα ο νομικός σύμβουλος του ΑΣ Χρ. Γρόλλιος θα καταθέσει στο Ειρηνοδικείο το τελικό σχήμα που θα κληθεί να βγάλει τον ΑΣ από το αδιέξοδο και θα διαμορφώσει διαφορετικές συνθήκες για τοτν σύλλογο και τα τμήματά του.

Πηγή: Αποκάλυψη AllAboutARIS: Ο Λευτέρης Αρβανίτης αναλαμβάνει τον Ερασιτέχνη!

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ChrisSiak

Ας είναι πιο δραστήριος από τον προκάτοχο του. Αν και δε νομίζω πως θα μπορούσε να βοηθήσει άμεσα το μπάσκετ το γεγονός αυτό.

ChrisSiak

Συγκρούσεις στην πλάτη της ομάδας. Ως συνήθως. Επίσης ίσως δικαιολογείται αυτή η σιωπή του Αρβανιτη τόσο καιρό; Ότι έκανε προεργασία για να αναλάβει ΑΣ;

Κ αν ουσιαστικά δεν υπάρχει καν ομάδα να αναλάβει το μπάσκετ απλά το είπε για να κερδίσει συμμάχους;

Επίσης η στήριξη από Καρυπιδη εμένα προσωπικά δε μου αρεσει. Τον Καρυπιδη εγώ προσωπικά δεν τον συμπαθώ. Με τα του ποδοσφαίρου δεν ασχολούμαι για να έχω πιο εμπεριστατωμένη άποψη αλλά κάτι μου πάει λάθος.