” Κάτσε να στείλω στον Μπερτομέου το προφίλ σου με ειρωνικό χαμόγελο , Νίκο μου “

 

Η Metrosport αποκαλύπτει τους δύο λόγους που οδήγησαν τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Αρης στην απόφαση υποστήριξης της νέας διοργάνωσης της FIBA.

 Ο πρώτος σχετίζεται με την ενόχλησή του για τον τρόπο με τον οποίον η Ευρωλίγκα διαχειρίστηκε το κεφάλαιο «Αρης».
Για την ακρίβεια, ο επίσημος Αρης ενημερώθηκε από τις ξένες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες περί της wild card που δόθηκε στην τουρκική Νταρουσάφακα κι ενώ είχε προηγηθεί μια συνάντηση με αξιωματούχους της Ευρωλίγκα στην οποία δεν είχε ειπωθεί το παραμικρό. Κοινώς, στον Αρη εκτίμησαν ότι στην πραγματικότητα ουδέποτε υπήρξε πραγματική πρόθεση χορήγησης wild card στον σύλλογο.

Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με τη συμμετοχή του κ. Λάσκαρη στην ομάδα των επιχειρηματιών που θα έχουν λόγο στο marketing της νέας διοργάνωσης. Σχετικές λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στην εκδήλωση παρουσίασης της διοργάνωσης τη Δευτέρα (21/3) στο Παρίσι όπου η ΚΑΕ Αρης θα εκπροσωπηθεί από τον Νίκο Λάσκαρη.

Πηγή: Αποκάλυψη: Ο ρόλος του Νίκου Λάσκαρη στο νέο Τσάμπιονς Λιγκ της FIBA – Metrosport.gr

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
stepap

“Για την ακρίβεια, ο επίσημος Αρης ενημερώθηκε από τις ξένες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες περί της wild card που δόθηκε στην τουρκική Νταρουσάφακα κι ενώ είχε προηγηθεί μια συνάντηση με αξιωματούχους της Ευρωλίγκα στην οποία δεν είχε ειπωθεί το παραμικρό.”
Για να καταλάβω…θέλαμε ευρωλίγκα απο φέτος κ τσαντιστήκαμε ή μιλάει για του χρόνου;

Kyriakouleas

θέλαμε τον Οκτώβριο του 2016 να είμαστε στους ομίλους της Ευρωλίγκας…προφανώς τους το είχαν τάξει, γιατί αν θυμάμαι καλά ο δικηγόρος της ομάδας και άμεσος συνεργάτης του αφεντικού-δεν θυμάμαι τ ονομά του-είχε δηλώσει με περίσσεια σιγουριά ότι θα είμαστε ευρωλίγκα του χρόνου…τελικά με πολύ παρασκήνιο-αναμενόμενο- η γνωστή λιγδόφατσα της ευρωλίγκας, έδωσε γη και ύδωρ στους τούρκους…ε, και μετά απ΄ αυτό τα πήρε στην κράνα ο μπόσης, και τους σιχτίριασε….κατ΄ εμέ καλώς!! αυτά…

Kyriakouleas

τώρα θυμήθηκα….ο Σφυρής το είχε δηλώσει….