Συγκεκριμένα μετά το τέλος της Γ.Σ. τα μέλη του SUPER 3 και των Ιερολοχιτών αποφάσισαν να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις μέχρι να υπάρξει λύση στο θέμα με τον Νίκο Λάσκαρη και θα προχωρήσουν σε κατάληψη των γραφείων της ΚΑΕ. Αυτή η ενέργεια δεν θα γίνει σήμερα όπως τόνισαν τα μέλη του SUPER 3 και των Ιερολοχιτών αλλά σύντομα, μιας και δεν θα μείνουν μόνο σε κατάληψη των γραφείων της ΚΑΕ αλλά και σε άλλες κινητοποιήσεις για να πιέσουν τον Νίκο Λάσκαρη.

Source: Κατάληψη στα γραφεία της ΚΑΕ | AllAboutARIS.com

8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

-Καταληψη ΡΕ!Ναι ρε!!!
-Παμε πολεμο;;;!;
-Ναι,μεθαυριο ομως,που θα χει και ματσακι.Εσυ αναλαμβανεις τις μπυρες.
-Δε γινεται.
-Γιατι;
-Γιατι απο βδομαδα εχει προσφορα στις μπυρες κ τα αναψυκτικα…

Επειδη… η καταληψη δεν μπορει να περιμενει… lidl! Παιρνεις παικτη και δώρο μια 6αδα ζεστές μπυρες κουνημενες, έτοιμες για κατα…λήψη..! ?

Sotiris

Πω πω πω… Δυστυχώς μου θυμίζει όλο και πιο πολύ αυτά που έπαθε πέρσι ο Ηρακλής…

Pippo

Σοβαρά τώρα διέκοψαν για την επόμενη εβδομάδα για να μιλήσουν με τον ακατανομαστο;!! Δεν το είχαν σκεφτεί από πριν δηλαδή! Δυστυχώς πρέπει να κινητοποιηθούν οι σύνδεσμοι μπας και κουνηθεί τίποτα γιατί εχειβοεσει βαθύς ύπνος.

alan tomidy

Δύσκολες μέρες μας περιμένουν σε αγωνιστικό και διοικητικό κυρίως! Ο Λάσκαρης μας δουλεύει άγρια! Όλο υποσχέσεις, έχει πιστολιάσει τους πάντες, μας γέμισε με χρέη! Τι να πρωτοπληρώσει και η πλευρά Καπάζογλου! Δεν είμαι πολύ αισιόδοξος! Μπλέξαμε με μεγάλο απατεώνα (Λάσκαρη εννοώ!). Όλοι ενωμένοι να τον διώξουμε και αν γίνεται να σώσουμε ό,τι μπορούμε! Κρίμα, πραγματικά ΚΡΙΜΑ!

Jiorgy

Κατάληψη στο σπίτι του πρόεδρα χρειάζεται, όχι στα γραφεία της ΚΑΕ.

Subaris

Kαταληψη εκει που δεν παταει ποτε ή δεν τον ενδιαφερει κ καθολου ?Ειναι σαν να κανουν καταληψη στην αντιπροσωπεια της FERRARI……στο Βιετναμ!

AlphaMi

Ευκαιρια για διακοπες ο Μανος…ετσι κι αλλιως διακοσμητικος ειναι και τζαμπα πηγαινε στα γραφεια