Δε θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια ο Νίκος Λάσκαρης μετά την “επίθεση” με βαρύτατους και υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς από έντυπο που πρόσκειται σε κόμμα που κινείται στον ακροδεξιό πολιτικό χώρο.

Με αφορμή την διαφοροποίηση του σήματος της ΚΑΕ Άρης και την αφαίρεση του μαιάνδρου, για λόγους που εξήγησε δημόσια ο Λευτέρης Αρβανίτης, η συγκεκριμένη εφημερίδα βρήκε αφορμή να επιτεθεί στην οικογένεια Λάσκαρη με τρόπο ανεπίτρεπτο, άκρως συκοφαντικό και με σοβαρούς υπαινιγμούς για την ηθική της υπόσταση.
Από την στιγμή που ενημερώθηκε ο Νίκος Λάσκαρης για το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ανέθεσε – όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα “Αρενα Πρες” – σε ένα επιτελείο νομικών της πρωτεύουσας την υπόθεση με ξεκάθαρη εντολή να ασκηθούν αγωγές, μηνύσεις και όλα τα ένδικα μέσα κατά παντός υπευθύνου.
Στο πλευρό της οικογένειας Λάσκαρη, πάντως, στάθηκε η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου της ομάδας του Άρη, που με μηνύματα στην ΚΑΕ αλλά και στο διαδίκτυο, προσπάθησε να λειτουργήσει ως «ασπίδα» της ιδιοκτησίας.

https://www.basketplus.gr/index.php/a1-esake-basket-league/aris/item/87994-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CF%8D%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%BB%CE%AC%CF%83%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B7%CF%82

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ChrisSiak

Άρης θρησκεία σαϊεντολογια. Ε ρε και βγάζανε το λάμδα απο το Θεσσαλονίκης τι θα γινόταν!