Απαλλάσσει την ΑΡΗΣ ΚΑΕ για τα υβριστικά συνθήματα με αποδέκτη μη φυσικό πρόσωπο, που δεν συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΑΕ της 28-1-2017.

Πηγή: Απαλλαγή της ΚΑΕ Άρης για το ματς με το Ρέθυμνο – PRESSARIS

Ήθελα να το σχολιάσω και μετά το τέλος του αγώνα , αλλά το ξέχασα.

Σε κάποια φάση το πέταλο άρχισε να βρίζει τον Βασιλακόπουλο. Κανείς από τους υπόλοιπους δεν ασχολήθηκε.  Το παιχνίδι ήταν σε τάιμ άουτ και οι διαιτητές στο κέντρο.

Λίγο πριν γίνει η επαναφορά , ο πρώτος διαιτητής ακούει το σύνθημα και σταματάει το παιχνίδι και ζητάει να γίνουν συστάσεις.

Συστάσεις για ένα σύνθημα , απέναντι σε ένα άνθρωπο που δεν είναι τίποτα θεσμικό στην Α1!!!! Τότε φυσικά έγινε πανικός και για κανά λεπτό όλο το γήπεδο το τραγουδούσε και ζήτησε να γραφτεί παρατήρηση , για την οποία τώρα απαλλαχθήκαμε.

Ούτε καν ο ΕΣΑΚΕ το δέχεται σαν παρατήρηση , εσύ διαιτητή , για να κάνεις το κομμάτι σου στον Βασιλακό , έκανες ένα γήπεδο να τον βρίζει.

Γιατί δεν το έκανες όταν βρίζουν παίκτες; Ομάδες; Εθνικότητες; Ακόμα και άλλες Θρησκείες;

Προφανώς , ο Βασιλακό είναι πάνω από όλα αυτά…

Αστείοι

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
loukmosh

Πραγματικά θα ήταν τραγικό να πληρώσουμε έστω και ένα ευρώ. είναι κλασσικό που αντί ο διαιτητής να το αφήσει να περάσει στο ντουκου, με το τρόπο του κάνει όλο το γήπεδο να φωναξει το σύνθημα με μανία. Σε αυτές τις περιπτώσεις οι διαιτητές λειτουργούν σαν οργανωτές κερκίδας.