Πριν μερικές ημέρες ο Φλιώνης δεν απάντησε σε πρόταση για διετές συμβόλαιο που του πρότεινε ο Προμηθέας με αυξημένες απολαβές σε σχέση με τον Άρη. Οι Πατρινοί έδωσαν περιθώριο 48 ωρών για απάντηση, την οποία δεν έλαβαν και έτσι προχώρησαν στην ενεργοποίηση της συμφωνίας με τον Μιχάλη Λούντζη, ο οποίος βρισκόταν στο μεταγραφικό στόχαστρο του Άρη.

Ζεστό ενδιαφέρον για τον Φλιώνη υπάρχει από ακόμα δύο ομάδες της Basket League, όμως ο παίκτης θα περιμένει τις εξελίξεις στο μετοχικό-διοικητικό θέμα της ΚΑΕ Άρης για να συζητήσει αναφορικά με το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Πηγή: Απέρριψε πρόταση του Προμηθέα ο Φλιώνης, περιμένει τον Άρη – PRESSARIS

Του φεξε του Προμηθέα… Ο Φλιώνης πάντως για την Ιατρική θα μένει εδώ , δεν μπορεί…

12 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vaggelaris

Η για την ιατρική η δε νοιώθει έτοιμος να απογαλακτιστει από τον Άρη. Για κάποιους δεν είναι εύκολες οι αλλαγές στη ζωή τους. Αν σκέφτεται βέβαια έτσι δε πρόκειται να κάνει καριερα(αν τον ενδιαφέρει περισσότερο από την ιατρική)

timemaster

έχει μεγάλη βάση το να μένει για την ιατρική.
Δεν είναι ο παίχτης που θα κάνει μεγάλη καριέρα και θα πάρει τους μισθούς του Σπανούλη και του Πρίντεζη οπότε λογικό είναι να κρατάει ανοικτή και μία δεύτερη πόρτα ακόμα και στην περίπτωση σοβαρού τραυματισμού ή και για όταν τελειώσει η καριέρα του στα 30+
Πάντως το θεωρώ θετικό να μείνει. Δεν πιστεύω πως θα γίνει σούπερ παίχτης αλλά ένα καλό γρανάζι που έχει μάθει να δουλεύει με πολύ άμμο και χωρίς λάδι είναι πάντα χρήσιμο.
Ξέρουμε πως τα πάει με την ιατρική και πότε τελειώνει;

timemaster

Εγώ δε μπορούσα να δικαιολογήσω γιατί δεν έφυγε τις προηγούμενες χρονιές.
Φέτος μου φαίνεται λογικό να μένει
α. Πιθανών να τελειώνει την σχολή του μιας και πρέπει να μπαίνει στο 5ο έτος.
β. Φαίνεται ότι δεν τον ενδιαφέρει το παραπάνω χρήμα.
γ. Πιστεύει πως με την αναγκαστική ελληνοποίηση και με τον Καμπερίδη στο τιμόνι θα βρει πολύ χρόνο συμμετοχής.
δ. Θα συνεχίσει να βρίσκεται σε ένα γνώριμο περιβάλλον όπου δεν θα χρειάζεται προσαρμογής.
ε. Είναι μικρός ακόμη ώστε να τον πιάσει το άγχος ότι θα πρέπει να κάνει το βήμα παραπάνω και έχει δει αρκετούς παίχτες που το προσπάθησαν και ξαναγύρισαν πίσω ή έγιναν γυρολόγοι σε ομάδες Α1.
στ. Ξέρει τον Αρβανίτη και πιστεύει πως η νέα χρονιά θα είναι όπως και η πρώτη του θητεία σαν πρόεδρος όπου γινόντουσαν πληρωμές, υπήρχε τάξη και ειλικρίνεια.
 
 

ζ)είναι Άρης και γουστάρει,οσο τον πληγώνει να πωρωνει.

Sam Vincent

Έχω τις ίδιες απορίες και αναρωτιέμαι αν έχουμε να κάνουμε με fake news.

Sam Vincent

Ναι αυτό εννοώ. Δεν θεωρώ πιθανό να θέλει ο Προμηθέας τον Φλιωνη αλλά και να κάνει και τον δύσκολο.

experience

Δε νομίζω ότι κάνει τον δύσκολο, δε μου φαίνεται τέτοιος χαρακτήρας, απλώς τα σκεφτηκε λογικά και είδε ότι δεν τον συμφέρει να φύγει από τη Θεσσαλονίκη

experience

Το πιο λογικό είναι να μένει για τη σχολή του και σε αυτή την περίπτωση καλά θα κάνει. Δεν είναι σούπερ παίκτης, το ξέρει και ο ίδιος λογικά και δε νομίζω να γίνει κάτι καλύτερο από ένας μέτριος παίκτης Α1. Οπότε καλά κάνει και δίνει βάρος στη σχολή του και μπορεί να σταματήσει και το επαγγελματικό μπάσκετ πιο νωρίς από τη συνηθισμένη ηλικία για να κάνει κάτι άλλο. ΑΝ όμως δεν είναι αυτό και μένει για να μην ξεβολευτεί και να μείνει σε μια κακή ομάδα χωρίς προοπτική μόνο και μόνο επειδή είναι εύκολο τότε είναι κάκιστη απόφαση για τον ίδιο. Αν δεν πάρεις και ένα ρίσκο και δεν προσπαθήσεις στα 23 σου πότε θα το κάνεις; Ποτέ. Αλλά νομίζω είναι η σχολή, δε βλέπω κάποιο άλλο λόγο

Nick the Greek

Η αλήθεια είναι ότι Έλληνα στη θέση και στην ηλικία του Φλιωνη δεν βρίσκεις αυτή την στιγμή, άρα με τα ελαττώματα του είναι ένας πολύ αξιόλογος παίκτης για όλες τις ελληνικές ομάδες.