Κάθε χρόνο, με το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων, οι ομάδες αξιολογούν τους παίκτες τους.
Αποφασίσαμε λοιπόν κι εμείς, να αξιολογήσουμε τη χρονιά των παικτών μας,επόμενος παίκτης ο Νίκος Χατζηβρέττας.
ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΒΡΕΤΤΑΣ
#10/SHOOTING GUARD
ΗΛΙΚΙΑ: 33
ΥΨΟΣ: 1,97
ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ: ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ

Εσείς πως τον αξιολογείται με άριστα το 10;


ADVANCE STATS(σε παρένθεση η θέση του στο πρωτάθλημα σε σύνολο 204 παικτών):
OFFrtg είναι οι πόντοι που παράγει ένας παίκτης σε 100 κατοχές
DEFrtg είναι οι πόντοι που δέχεται ένας παίκτης σε 100 κατοχές
TRR είναι το ποσοστό των διαθέσιμων ριμπάουντ που παίρνει ένας παίκτης όσο είναι στο παρκέ.
OFFrtg : 114,5  (65)
DEFrtg : 110,6( 127)
TRR :         4,6(177)
Είναι μια παλιά σου συμμαθήτρια,που πάντα την ήθελες! Μετά από πολλά χρόνια τη συναντάς στο δρόμο κι από εκεί που σε είχε γραμμένο, σε φλερτάρει… Το’να πράγμα φέρνει τ’άλλο και την καταφέρνεις να έρθει σπίτι σου…Είσαι τόσο χαρούμενος για αυτό που θα γίνει, για το όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, αλλά στο τέλος το μόνο που θέλεις είναι να σηκωθεί από δίπλα σου και να φύγει όσο πιο γρήγορα γίνεται! 
Ε κάπως έτσι νιώθω με τον Χατζηβρέττα! Είναι Αρειανός, είναι καλός παίκτης, χάρηκα τόσο όταν τον πήραμε και υποθέτω το ίδιο και πολλοί από εσάς…Στην αρχή είχε τον τραυματισμό του, του έδινες λίγο χρόνο, μετά έλεγες δεν μπαίνουν τα σουτ , παίζει άμυνα τουλάχιστον, στο τέλος δεν έκανε ούτε και αυτό καλά…
Τα νούμερα λένε ότι – επιθετικά τουλάχιστον -ήταν υποφερτός. Ήταν αλλά για έναν παίκτη αλλαγή, να παίζει 15 λεπτά και νομίζω ότι δεν τον πήραμε για αυτό.
 Ηγέτης δεν ήταν σε κανένα σημείο της χρονιάς, χαλούσε όλες τις επιθέσεις μας κρατώντας την μπάλα για 20 δευτερόλεπτα και στο τέλος σούταρε ένα ότι να’ναι τρίποντο( που σπάνια έβρισκε στόχο), στην άμυνα χανόταν συνήθως στις περιστροφές και το σημαντικότερο δεν φάνηκε σε κανένα σημείο της χρονιάς ικανός να μπορέσει να σηκώσει την ομάδα, να την πάρει από το χέρι και να την οδηγήσει στη νίκη.
Κρίμα…