Πηγή: «Αν καλυφθεί η αύξηση των 500.000 ευρώ, θα μπουν οι βάσεις εξυγίανσης της ΚΑΕ Άρης» | Gazzetta

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη τύπου, για την ΑΜΚ, χρέη, αγωνιστικό κ.α.:

Παρά τη μείωση των χρεών κατά τουλάχιστον 1.000.000 ευρώ, η ΚΑΕ Άρης παραμένει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και η επιλογή της ανοιχτής αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας στοιχειοθετεί και υποχρεωτική λύση. Πολύ ξεκάθαρα αποσκοπεί στην άντληση οικονομικής δυναμικής μέσα από τον κόσμο της ομάδας. «Είμαστε διοίκηση περιορισμένου χρόνου και ειδικού σκοπού. Αυτή η διοίκηση έχει υπερβεί τις ανθρώπινες αντοχές και δυνατότητες, αντιμετωπίζοντας ένα θηρίο», σημείωσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Χάρης Παπαγεωργίου, φωτίζοντας το μέγεθος της ανάγκης.

Ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης και αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, μπήκε σε διαδικασία αναφοράς εσόδων. «Παρότι πέσαμε πάνω στο διάστημα της πανδημίας, νομίζω ότι έχουμε υπερβεί τις δυνάμεις μας. Στο διάστημα των δύο χρόνων που είμαστε στη διοίκηση πληρώσαμε σε παλιά χρέη 1.205.000 ευρώ και πιο συγκεκριμένα φέτος ήδη πληρώσαμε 1.127.000 ευρώ εκ των οποίων τα 600.000 ευρώ είναι σε παλιά χρέη. Για να κλείσουμε τη σεζόν θα χρειαστούμε τουλάχιστον ακόμη 600.000-700.000 ευρώ. Αντιλαμβάνεστε ότι δίχως εισιτήρια ή με περιορισμένο αριθμών εισιτηρίων καθώς επίσης με κατασχεμένο το τηλεοπτικό συμβόλαιο κάποιοι έχουν βάλει το χέρι στην τσέπη για τη συντήρηση της ομάδας. Πρέπει να σημειώσω επίσης ότι από τα 1.127.000 που έχουμε δώσει μέχρι στιγμής φέτος, από τα εισιτήρια διαρκείας ή πόρτας είμαστε λίγο κάτω από 200.000 ευρώ και η αλήθεια είναι ότι υπολογίζαμε περισσότερα. Για να καταλάβετε τη δυσκολία της κατάστασης, 25 του μήνα πρέπει να πληρώσουμε 35.000 ευρώ στους Σανικίντζε, Τζένκινς, όταν αυτό το ποσό καλύπτει τη μισθοδοσία όλης της ΚΑΕ Άρης. Και το ότι επιλέξαμε να έχουμε χαμηλό προϋπολογισμό δεν ήταν τυχαίο αλλά εξυπηρετούσε τον στόχο της εξυγίανσης και στον σκοπό μετατροπής της εταιρίας σε μια θελκτική ΚΑΕ», είπε αρχικά.

Ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης, δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες αλλά εξήγησε ότι η μη εκταμίευση χρημάτων από το ποσοστό του στοιχήματος διαφοροποίησε τον οικονομικό σχεδιασμό, αναφέρθηκε δε στους λόγους που δεν έγινε νωρίτερα η ανοιχτή αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. «Η ύπαρξη 19 μεσεγγυούχων ήταν ένα ζήτημα που έπρεπε να διευθετηθεί και χρειάστηκε χρόνος. Ένας δεύτερος είναι ότι στο ίδιο διάστημα υπήρξαν δύο περιπτώσεις ενδιαφερόμενων εταιριών για να αναλάβουν την ΚΑΕ Άρης. Δυστυχώς δεν προχώρησαν και οι δύο περιπτώσεις. Ο τρίτος και εξίσου σημαντικός λόγος ήταν το timing. Θεωρούμε ότι η φετινή ομάδα έχει μπει στην καρδιά του κόσμου γιατί παλεύει στο γήπεδο, έχει πάθος και συναίσθημα και γενικώς στοιχεία τα οποία αναγνωρίζονται».

Ο Αρβανίτης
«Τα 500.000 ευρώ θα πάνε στα παλιά χρέη»
Ο Αχιλλέας Ρουσιαμάνης ανέφερε ότι το ποσό των 600.000 ευρώ που χρειάζεται έως το τέλος της χρονιάς… «αφορά κυρίως τα παλιά χρέη», για να αναφερθεί ειδικά στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. «Το ποσό ορίστηκε να είναι στα 500.000 ευρώ. Το νούμερο δεν είναι τυχαίο. Υπολογίσαμε τα χρήματα που χάθηκαν από τα εισιτήρια και το ποσοστό του στοιχήματος. Θεωρώ ότι εφόσον καλυφθεί το ποσό της αύξησης αυτομάτως δημιουργούνται οι βάσεις για έναν πολύ πιο ισχυρό Άρη. Δεν ξέρω αν θα είμαστε εμείς του χρόνου αλλά όποιος είναι, σίγουρα δεν θα έχει να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζαμε εμείς. Γιατί δεν θα υπάρχουν ban, γιατί επίσης θα έχουν μειωθεί ακόμη περισσότερο τα χρέη πέραν από τη μείωσης σε επίπεδο σχεδόν του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Χωρίς αυτά τα λεφτά δεν μπορεί να συντηρηθεί ο Άρης. Ομάδα μπορεί να υπάρξει, αλλά εμείς δεν έχουμε μάθει τον Άρη να φτιάχνει ομάδα για να μην πέσει. Πρέπει να τελειώσει αυτός ο βραχνάς. Δεν μπορούμε να φτιάξουμε μπάτζετ 700.000 ευρώ ή 1.000.000 ευρώ γιατί δεν μπορούμε να το πληρώσουμε, αλλά εξασφαλίζοντας αυτό το ποσό, επενδύοντας σε εμπορικά έσοδα και διατηρώντας έναν αγωνιστικό προϋπολογισμό που μπορούμε να υποστηρίξουμε, πιστεύω ότι σε βάθος διετίας η ομάδα θα λύσει τα πολύ σοβαρά προβλήματά της. Είναι αλλιώς να προσπαθείς και να βάζεις λεφτά για να υπάρχει η ομάδα κι άλλο να τη βάζεις για να προοδεύει. Κάθε μετοχή θα έχει μια μικρή αξία 10 ευρώ με μίνιμουμ αγοράς τις 2 μετοχές. Δεν χρειάζεται πάλι να αποταθούμε μόνο στην πλατιά μάζα του Άρη, στον Αρειανό που δίνει από το υστέρημά του. Υπάρχουν Αρειανοί επιχειρηματίες οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα υποστήριξης αυτής της προσπάθειας».

«Δεν είμαι υπέρ της ιδέας… 10.000 Αρειανοί από 50 ευρώ»
Ο βασικός χρηματοδότησης της ΚΑΕ επέμεινε στην αξία που θα αποκτήσει το ποσό των 500.000 ευρώ, εφόσον καλυφθεί η αύξηση του κεφαλαίου. «Καταρχήν υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν πληγωθεί από τον Άρη γιατί εδώ και πολλά χρόνια δεν εισέπραξαν ούτε ευρώ. Ξέρω ότι έχουν την πρόθεση να δεχθούν κούρεμα οφειλής εφόσον πληρωθούν μετρητά. Οπότε η αξία αυτού του ποσού είναι μεγαλύτερη. Σε τελική ανάλυση, ήρθε η ώρα να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Όσοι θα αγοράσουν μετοχές θα έχουν λόγο στην επόμενη μέρα του Άρη. Μάλιστα, θέλουμε μέσα από την αύξηση και μαζί με το ποσοστό του Ερασιτέχνη, το συνολικό ποσοστό των μετόχων να ανέρχεται στο 33%. Προσωπικά θέλω να καλυφθεί η αύξηση, να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για ακόμα μεγαλύτερη μείωση των χρεών γιατί μόνο έτσι μπορεί να προκύψει επιχειρηματικό ενδιαφέρον για την ομάδα. Για μένα, είναι σημαντικό να καταλάβουν οι Αρειανοί επιχειρηματίες της πόλης ότι πρέπει να υποστηρίξουν αυτή την προσπάθεια. Δεν είμαι υπέρ του 10.000 Αρειανοί από 50 ευρώ. Δεν είναι η λύση γιατί η ομάδα θα πρέπει παράλληλα να διοικείται».

Ο Ρουσιαμάνης
«Αν δεν καλυφθεί η αύξηση, θα γίνει πιο δύσβατος ο δρόμος»
Σε ερώτηση για τον τρόπο διαχείρισης μιας κατάστασης κατά την οποία δεν βρίσκονται τα 600.000 ευρώ που απαιτούνται για να βγει η χρονιά και ταυτόχρονα δεν καλύπτεται η αύξηση των 500.000 ευρώ, ο Αχιλλέας Ρουσιαμάνης υποστήριξε ότι… «η κατάσταση θα γίνει τρομερά δύσκολη. Βέβαια, πέρυσι, δεν περιμέναμε τα λεφτά από το ποσοστό του στοιχήματος για να λειτουργήσουμε. Υπάρχει ένας καθημερινός αγώνας. Θα πρέπει να καλυφθεί το κενό μέσα από τη χρηματοδότηση, χορηγίες κ.α.», είπε για να συμπληρώσει ο Λευτέρης Αρβανίτης. «Σε αυτό το ενδεχόμενο θα γίνει πιο δύσβατος ο δρόμος. Είναι από τις ελάχιστες φορές που ζητάμε χρήματα από τον κόσμο. Αν ανταποκριθεί, τότε θα πάμε με πιο γρήγορα βήματα. Σε διαφορετική περίπτωση όλα θα γίνουν πολύ πιο αργά».

«Θα ενισχυθεί η ομάδα»
Σε ερώτηση για το ζήτημα ενίσχυσης της ομάδας, μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Κέλι, ο Αχιλλέας Ρουσιαμάνης υποστήριξε ότι… «γνωρίζετε όλοι τι συνέβη με τον Τζέιμς Κέλι. Ζήτησε να φύγει για ένα σοβαρό προσωπικό ζήτημα. Αυτό ήταν μεγάλη πληγή για μας. Μάλιστα, τον Δεκέμβριο είχαμε πρόταση για να πουλήσουμε τον Κέλι, δεν το κάναμε και σωστά δεν το κάναμε. Έχουμε καθημερινή επαφή μαζί του. Χθες μιλήσαμε για τελευταία φορά, ευελπιστούμε να έρθει αλλά δεν το ξέρουμε αυτό. Θέλουμε να ενισχύσουμε την ομάδα, δυστυχώς όμως θα εξαρτηθεί και από το πώς θα κυλήσει η αύξηση».

41 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bilias6

“Δεν είμαι υπέρ του 10.000 Αρειανοί από 50 ευρώ. Δεν είναι η λύση γιατί η ομάδα θα πρέπει παράλληλα να διοικείται”.
Αρα απευθυνονται σε λιγους που εχουν λεφτα ετσι? Και ρωταω λοιπον. Θα βγαλεις το 20% των μετοχων και τι περιμενεις? Να ερθουν 5 Αρειανοι πχ που θα βαλουν απο 100χιλ για να διοικησουν με το 4% ο καθενας? Τι λογικη ειναι αυτη?

simon says

Η συγκεκριμένη διοίκηση δεν μπορεί να γίνει κανονική, γιατί μετά θα πρέπει να αναλάβει τα παλιά χρέη της ΚΑΕ και νομικά!! Δεν νομίζω πως κανείς θέλει να παίξει το σπίτι του!!
Τώρα εά

ν υπάρχει κάποιος/κάποιοι, στον οποίο αυτή η συνέντευξη κλείνει το μάτι, τώρα είναι η ώρα!! Εάν υπάρχει κάποιος τέτοιος, η διοίκηση πρωτοδικείου είναι ο χρήσιμος λαγός!! Υπάρχει όμως?? Ο Ρουσιαμανης πέταξε κάποια στιγμή πως υπάρχουν τέτοιοι!!
ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ: Όποιος είναι να εμφανιστεί, θα εμφανιστεί όταν μηδενιστούν τα χρέη και διευθετηθεί το θέμα του Αλεξάνδρειου!!

simon says

ΥΓ1.: Δώστε ένα χαρτάκι με τα νούμερα στο Χάρη, μην κάθεται να τα γράφει!!
ΥΓ2: Ο Ρουσιαμανης (αλήθεια τον συμπαθώ) ως ιδιοκτήτης ΑΕ όπως τον παρουσίασαν, θα πρέπει να γνωρίζει πως για να έχει κάποιος ουσιαστική συμμετοχή στη διοίκηση μίας ΑΕ θα πρέπει να έχει τουλάχιστον το 10%των μετοχών. Άρα δεν μπορώ να καταλάβω την τοποθέτηση “οποίος αγοράσει μετοχές θα έχει συμμετοχή στην επόμενη μέρα”.

Babis cool

Λογικά στράφηκαν στον κόσμο και κυρίως στους επιφανείς Αρειανους. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια αλλά το χρέος θέλει έσοδα και δεδομένων των συνθηκών δεν βρίσκονται. Όλοι θέλουμε να συνεχίσει να υπάρχει η ομάδα και φέτος πραγματικά έχουμε μια ομάδα που μας ελκύει. Στο μετρό του δυνατού ας βοηθήσει ο καθένας μας.
Υγ. Οι 2 εταιρείες που ενδιαφέρθηκαν γιατί απέσυραν το ενδιαφέρον τους?

Υγ:Ο πρώτος που θα το μάθει και θα το πει ,κερδίζει δωρεάν είσοδο στον επόμενο αγώνα εντος κι ας μην έχει διαρκείας🙄

Στο δικό μου το μυαλό, ο επόμενος ιδιοκτήτης της ΚΑΕ βρίσκεται ήδη εντός της διοίκησης…

Bilias6

Ο Ρουσιαμανης ε? Μακαρι αλλα δεν ειμαι σιγουρος για το αν βαζει λεφτα σαν εν δυναμει ιδιοκτητης ‘η σαν πιστωτης. Και το λεω αυτο γιατι ο Αρβανιτης ειπε οτι πληρωθηκαν τα μπαν απο τα 100χιλ του γουιλ, απο εσοδα και απο τριτους που θα τα παρουν πισω αργοτερα.
Και μη μου πεις οτι θα βαλει χρημα οταν σβηστουν τα χρεη(σε 10 χρονια δηλαδη), γιατι σημερα ζητησαν να βαλουν οι επιφανεις Αρειανοι και αγυριστα παρακαλω!

Jim Patras

Είπε ότι δεν υπάρχει ανταποδοτικοτητα και το γνωρίζουν όσοι βάζουν λεφτά.Αρα ούτε μετοχές,ούτε καρτέλες όπως παλαιότερα..

Bilias6

“Οι 100 χιλιάδες είναι αυτά που έδωσε ο Δημήτρης Γουλιέλμος, όταν ξεκίνησε τη λύση πριν από δύο χρόνια. Έχουμε διακανονίσει 550 χιλιάδες για τους επόμενους 15 μήνες. 150 χιλιάδες είναι τα χρήματα που έδωσε ένας άνθρωπος, μέλος της διοίκησης, ως ταμειακή διευκόλυνση και θα του επιστραφούν κάποια στιγμή.”
Αντιπροεδρος 29-9-21.

Bilias6

Συγνωμη αλλα για πρωτη φορα θελω να σχολιασω ενα +1. Κανω μια συζητηση με τον τζιμαρα και του δειχνω τι δηλωσε ο Αρβανιτης πριν λιγους μηνες. Το ξαναβαζω, δηλωσε αυτο “… 150 χιλιάδες είναι τα χρήματα που έδωσε ένας άνθρωπος, μέλος της διοίκησης, ως ταμειακή διευκόλυνση και θα του επιστραφούν κάποια στιγμή.”
Δηλαδη δεν καταλαβαινω… κανουμε οτι δεν εγινε αυτη η δηλωση? Δεν μας συμφερει και την διαγραφουμε απτην μνημη μας? Τι να πω ρε παιδια! Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας!

Jim Patras

Πάντως σε ό,τι με αφορά,προς αποφυγή παρεξηγήσεων,αυτό που έγραψα,ειπώθηκε από τον Αχ.Ρουσιαμάνη,όχι από τον Λ.Αρβανίτη.

Bilias6

Ενταξει τζιμαρα. Παντως σαν λαος ειμαστε… αστα να πανε.
Λεει χθες ο αντιπροεδρος, “ο κομπολογας το 2012 μας αφησε 5εκ χρεη” και κανεις απτους 3 σωματοφυλακες(μουρελη, γκαλη, βλαχοπουλο) δεν τον ρωτανε, μας και συ αρβανιτη δεν ησουν στην διοικηση? Τι εκανες?
Και ξερεις κατι αν δεν ησουν εσυ να το πεις, ουτε και γω θα θυμομουν οτι ηταν στην διοικηση!
ΥΓ. Ο νταρτανιαν(δασκαλου) ειναι “ειδικος” στο ποδοσφαιρο τωρα. Σχολιαζει πως επρεπε να πλασαρει ο ΑΚ47! Θα μας τρελανουν χαχαχα.

vaggelaris

Λεμε για τους δικους μας. Ποιοι απο τους “οπαδικους” δημοσιογραφους ανα την Ελλαδα κανουν σοβαρες ερωτησεις για τις ομαδες. Ολοι σχεδον εντεταλμενοι ειναι. Κ πολλοι απ αυτους βαζουν κ οπαδικες φωτιες για να θυμηθουμε κ το θεμα του Αλκη

vaggelaris

Ενταξει δεν ειναι κανενας μεγιστανας ο ρουσαμανης. Ενας φιλοαρειανος που βοηθαει στην ολη προσπαθεια ειναι. Δε μπορει να ηγηθει ενος τοσο μεγαλου συλλογου σε απαιτησεις. Δυστυχως…

Jim Patras

O αντιπρόεδρος ήταν διαφωτιστικός,η μία υπόθεση ήταν ράδιο αρβύλα,δεν εmφανίστηκαν,ενώ η 2η περίπτωση δεν προχώρησε καθώς ο όμιλος δεν επένδυσε ακόμη στη χώρα λόγω covid19.

Bilias6

Καλα ρε τζιμαρα που ηθελε να επενδυσει αυτος ο ομιλος? Στα μπουζουκτσιδικα?

Jim Patras

Ειπώθηκε ότι θέλουν να επενδύσουν στον τουρισμό.

vaggelaris

Ενταξει εξαρταται τι σοι εταιρεια ηταν. Τωρα μιλαμε στον αερα τελειως. Οτε καν ξερουμε ποιοι ηταν κ ποσο σοβαρος “ομιλος” ηταν. Κ ο λασκαρης τραπεζιτης απο ελβετια ΗΤΑΝ. Παντως κ ο τουρισμος τα τελευταια 2 χρονια εχει χτυπηθει πολυ λογω πανδημιας. Τελος παντων μονο με φημες δεν εχει νοημα να το συζηταμε…

Λοιπόν,επειδή “λαός που ξεχναει την ιστορία του ” ετσετερα, ετσετερα….Χωρίς να ανατρέξετε αλλού και κουράζεστε κοιτάξτε εδώ στο σάιτ του ΒΑ,τα εξής άρθρα:
-Ρουσιαμάνης “Ψάχνει συμπαίκτες ο Γουλιέλμος, μακάρι να έρθει η Αμβροσιάδου, θα αλλάξει επίπεδο ο Άρης” (26 Απριλίου 2019 )…Η κατακλείδα του Αχιλλέα είναι “Γίνονται σίγουρα προσπάθειες, το μόνο δεδομένο είναι ότι ο κ.Γουλιέλμος ψάχνει να βρει συμπαίκτες.”
Μπαίνει καλοκαίρι (28 Ιουνίου 2019)κι ο ίδιος ενώ θεωρουνταν σίγουρος να μπει με χορηγία,κάνει πισω – “Πρόταση για συνεργασία σε Γουλιέλμο που ψάχνει για δ.σ.” .Εως ότου κοντεύει να μπει ο επόμενος χρόνος κι ο Γουλιέλμος πετάει λευκή πετσέτα,τότε μπαίνει αυτός να …τρέξει τα πράγματα-“Συνάντηση Γουλιέλμου – Ρουσιαμάνη και ανάλυση των οικονομικών στοιχείων της ΚΑΕ” (11 Δεκεμβρίου 2019).
Εν τω μεταξύ δήλωνε στις 13 Μαΐου 2014 πως “Με τον κ. Αρβανίτη ανταλλάξαμε απόψεις και μιλήσαμε για το κατά πόσο είναι βιώσιμη η εταιρία, ώστε να σταθεί στο άρθρο 99. Είναι εφικτό πάντως να ανταποκριθεί η ομάδα στης υποχρεώσεις της, αν ενεργοποιηθούν κάποιοι Αρειανοί.”-“Ρουσιαμάνης: «Μιλήσαμε με Αρβανίτη, αλλά…”
Από τότε ψάχνονται οι συμπαίκτες!
Ακολουθούν πέρσι τέτοιο καιρό περίπου ,οι συνεντεύξεις τύπου όπου τους βρήκαμε (;)- Αρβανίτης: “Ομάδα νέων ανθρώπων από την οικογένεια του ΑΡΗ θα βοηθήσει την ΚΑΕ” (23 Μαρτίου 2021) και τρεις μέρες μετά επαναλαμβάνεται στην συνέντευξη -“Αρβανίτης: «Προχωράμε ενωμένοι, ώρα να μπουν νέοι άνθρωποι και να πάμε τον Άρη μπροστα” ( 26 Μαρτίου 2021) από όπου σταχυολογω(!) το ” …από τον κόσμο περιμένουμε να μαζευτεί ένα ποσό περίπου 200.000 ευρώ” σε σχέση με το σημερινό
“από τα εισιτήρια διαρκείας ή πόρτας είμαστε λίγο κάτω από 200.000 ευρώ και η αλήθεια είναι ότι υπολογίζαμε περισσότερα”.😭🤣.Αλλά και το απόσπασμα αναφορικά με τους …άλλους: “βρέθηκαν κάποιοι Αρειανοί που θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα, θεώρησα ότι έπρεπε να το βγάλουμε προς τα έξω για να δούμε τι θα κάνουμε την επόμενη μέρα.

Είναι ένας συνδυασμός ανθρώπων που θα συζητήσουν για ένα ποσό αρκετά μεγάλο για την εποχή μας που δεν το είχαμε.

Εγώ είπα στους ανθρώπους να βγουν μπροστά, να αποφασίζουν αυτοί, να είμαστε όλοι μαζί.

Είναι περίπου σαν την ΣΑΡΙΣΑ και το Golden Club. Θα βοηθήσουν οικονομικά και εγώ προτείνω να βοηθήσουν και διοικητικά.(…)Σε αυτήν την ομάδα είναι οι Πλιάκης, Ρουσιαμάνης, Ρούσος, Παπαϊωάνου, Γιαννιώτης, συν οι καινούργιοι που κάποια στιγμή θα μου πουν το ok, θα εμφανιστούν και θα γίνουν γνωστοί.

Για το αν πρέπει να αλλάξουν τα πρόσωπα της διοίκησης:

Η άποψη μου είναι να μπουν νέοι άνθρωποι στον Άρη. Εμείς θα είμαστε δίπλα σε αυτούς και θα συμμετέχουμε σε ότι μας ζητήσουν”.
Και κλείνω την μικρή αυτή αναδρομή,με το πιο πρόσφατο,τη συνέντευξη “Ρουσιαμάνης: «Μας λέγανε ότι είμαστε τρελοί, αλλά δεν γινόταν να αφήσουμε τον Άρη» ( 17 Σεπτεμβρίου 2021)
Όπου όλα θα τελειώσουν ομορφα τον προσεχή Μάιο,σε βάθος οχταμηνου…
Δεν ξέρω αν ήταν μόνο τα…. λεφτά από το στοίχημα η αν γενικά έγινε κακή διαχείριση.
Τα σχόλια δικά σας.

Ian 73

Ποσά χρήματα έπρεπε να πάρουμε από το στοίχημα ,κάπτεν;

vaggelaris

Γυρω στα 500χιλ συνολικα. Τελικα εδωσαν τα μισα.

Ian 73

Ευχαριστώ Βαγγέλη .
250 χιλιάδες δηλαδή . Έχουν έλλειμα 700 χιλιάδες αν αφαιρέσουμε τα 250 μένουν αλλά 450 . Πως θα τα κάλυπταν αυτά ;
Με τα εισιτήρια; Αν υποθέσουμε ότι είχαμε 4000 χιλ κόσμο σε κάθε ματς (βγάζω έξω 1000 διάρκειας) επι 12 ματς επι 10€ το εισιτήριο μας κάνουν 480.000€.

Αν όντως έκανα έτσι τα κουμάντα τους ,ήταν υπερβολικά αισιόδοξοι γιατί δεν ήταν δυνατόν να έχουν σολντ αουτ σε κάθε ματς ,ήταν δε πολύ πιθανόν να έχουμε περιορισμούς στην προσέλευση των φιλάθλων λογω πανδημίας,όπως κ έγινε. .

Διατηρώ μια επιφύλαξη για την τιμή των εισιτηρίων διορθώστε με αν είναι διαφορετική .

vaggelaris

Η απωλεια του στοιχηματος εχει βαλει μπουρλοτο στο πρωταθλημα. Δε ξερω ποιοι θα αντεξουν.

Ian 73

10.000 Αρειανοί από 50 ευρώ δεν είχαν βρεθεί να δώσουν λεφτά την εποχή του 1ου εράνου κάπου στα τέλη του 20ου αιώνα ,νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν τώρα . Προφανώς ελπίζουν σε στήριξη από επιφανείς οπαδούς .

Κρατώ ότι τα χρέη μειώθηκαν κατά 1 εκατομμύριο ,δηλαδή πήγαμε από τα 5 εκ στα 4.

Αυτό ακριβώς

kaptsik

Έτσι! Όλο μειώνονται κι όλο το νούμερο είναι ίδιο

Ian 73

Σ αυτό έχεις δίκιο

vaggelaris

Πολυ δυσκολο να μαζευτουν 500χιλ απο απλους φιλαθλους γιατι κ να υπαρχουν θα αργησει η διαδικασια. Τωρα αν υπαρχουν “δυνατοι” αρειανοι να, μπουν δε το ξερω. Το θεμα ειναι οτι το πρωταθλημα ειναι ενα βημα πριν τη διαλυση. Ο χατζοπουλος του παοκ μιλησε κ αυτος για τη ρευστοτητα. Κριμα να μη μπορουμε να φτιαξουμε ενα αξιοπρεπες πρωταθλημα για αυτο το αθλημα. Το μπασκετ αξιζει καλυτερης τυχης. Οσον αφορα την πολυμετοχικοτητα γενικως σαν ιδεα δε μου γεμιζει το ματι. Ενας συλλογος χρειαζεται στιβαρη διοικηση που να αποφασιζει. Το να υπαρχουν 100χιλ μετοχοι μπορει να σου δινει καποιο ποσο αλλα αποφασεις πως θα παιρνονται? Το συγκεκριμενο εγχειρημα μπορει να ειναι μονο μεταβατικο εως οτου ξεστραβωθει καποιος κ αναλαβει. Μεχρι τοτε πουλας οικονομικα 4500(των 100 ευρω) διαρκειας ωστε να φουλαρει το παλε κ για τους φραγκατους στις πολυθρονες τα ανεβαζεις. Με 5000 κοσμο κανεις επιθεση μαρκετινγκ κ μαζευεις οσες περισσοτερες χορηγιες μπορεις κ εκμεταλλευεσαι τα παντα. Απο μουσειο, παρελθον, μπουτικ κτλ. Δε ξερω τι αλλο μπορω να σκεφτω αλλα ειδικα στα διαρκειας νομιζω ειναι λαθος η τακτικη τους…

Ian 73

Το ότι δεν μπορούμε να φτιάξουμε ένα σοβαρό πρωτάθλημα ,οφείλεται στο ότι :1) η Ελλάδα δεν είναι σοβαρο κράτος και 2) Πανευρωπαϊκά το μπάσκετ έχει χτιστεί σε λάθος βάσεις τα τελευταία 30 χρόνια .

Εξ αρχής αυτό, Γιατρέ μου.

Jim Patras

Συμπερασματικά μετά τη σημερινή ενημέρωση για τα οικονομικά και λαμβάνοντας υπ΄όψιν τις συνθήκες που επικρατούν,βάζοντας στην εξίσωση τα συν και τα πλην που έχει κάνει η διοίκηση μέχρι σήμερα,το πρόσημο που της βάζω είναι θετικό.

dragon_aris

Λεει οτι μονο φετος εχουν δωσει μεχρι τωρα 1.1 εκ απο τα οποια τα 600 ειναι παλια χρεη. Συγνωμη τα υπολοιπα 500 ειναι δηλαδη για τη φετινη ομάδα; πως γινεται αυτο αφου ολη η ομαδα κανει καπου 300 και ακομα εχει δρομο η χρονιά.Φουσκωμενα τα κοβω τα νουμερα.