ΣΤΗΡΙΞΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αν δεν σε δω… θα τρελαθώ!

Τώρα τα…μάτια σου θα είναι «κολλημένα» στον Αυτοκράτορα! Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ σου δίνει τη δυνατότητα να είσαι μέσα στο «Nick Galis Hall», σε κάθε αγώνα. Πώς θα συμβεί αυτό; Στέλνοντας μια φωτογραφία σου, σε υψηλή ανάλυση στην ηλεκτρονική διεύθυνση: press@arisbc.gr. Εμείς θα την τυπώσουμε και θα την τοποθετήσουμε στο… καρεκλάκι σου!

Το ποσό συμμετοχής έχει οριστεί στα 50 ευρώ. Το ποσό αυτό θα αφαιρεθεί από το εισιτήριο διαρκείας της επόμενης σεζόν (2021-2022).

*Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήριο διαρκείας της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ για τη φετινή σεζόν (2020-2021), συμμετέχουν αυτομάτως στη συγκεκριμένη δράση, αποστέλλοντας στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση (press@arisbc.gr), μαζί με τη φωτογραφία τους και αποδεικτικό αγοράς του εισιτηρίου διαρκείας. Εννοείται ότι θα έχουν και αυτοί την έκπτωση των 50 ευρώ στα διαρκείας της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου.

Πατήστε εδώ για να συμμετέχετε: https://www.viva.gr/tickets/sports/aris-bc/stiriksi-diarkeias-aris-bc/
Γιατί αυτή η ομάδα δεν παίζει μόνη της…ποτέ!

Πηγή: ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΔΩ…ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ! (VIDEO) – ΚΑΕ ΑΡΗΣ / Aris BC – Official Page & Online Store

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
MrT

Αν ήταν πιο διαδεδομένο και είχε πολύς κόσμος συσκευές Vr και είχε το δαιμόνιο το επιχειρηματικό και μεράκι η ΚΑΕ, θα μπορούσαν να στήσουν μια πλατφόρμα όπου θα υπήρχαν ειδικές κάμερες VR στο γήπεδο και ο καθένας θα έβλεπε τον αγώνα μέσα από VR στο σπίτι του πληρώνοντας συνδρομή.

aris6emperor

Έξυπνες κινήσεις…επιτέλους!