Στο τελικό στάδιο έχει μπει η διαπραγμάτευση ανάμεσα στον Άρη και τον Γιάννη Αγραβάνη, ο οποίος έχει συμφωνήσει προφορικά με τους κίτρινους για συμβόλαιο δύο (τουλάχιστον) ετών και τη δεδομένη χρονική στιγμή οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων.

Ο Αγραβάνης (22, 1,98μ.) είναι παίκτης που αποτελεί προσωπική επιλογή του Σάββα Καμπερίδη, με τον οποίο συνυπήρξαν πέρσι στο πρώτο μισό της σεζόν στο Περιστέρι.

Είναι παίκτης που μπορεί να παίξει σε τρεις διαφορετικές θέσεις (2, 3 και υπό προϋποθέσεις 4), με ικανότητα στην άμυνα, με “φρέσκα” πόδια και διάθεση για να διακριθεί.

Στο Περιστέρι τη περσινή σεζόν είχε 3,2 πόντους και 2,1 ριμπάουντ σε 12 λεπτά συμμετοχής στους 20 αγώνες πρωταθλήματος. Φέτος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ, δεν ανανέωσε με το Περιστέρι και πείστηκε από τον Καμπερίδη να παίξει στον Άρη, όπου λογικά θα έχει μεγαλύτερο ρόλο και περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Πηγή: Ανταλλαγή συμβολαίων για Άρη και Αγραβάνη – PRESSARIS

Εμένα μου αρέσει αυτή η μεταγραφή.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
alexander

Και εμένα μου αρέσει!!

Dom

Δεν υπάρχουν πολλοί Έλληνες παίκτες με την αθλητικοτητα του Αγραβάνη. Έχει και αγωνιστικότητα, κάτι πολύ καλό κυρίως για την άμυνα. Λίγη χαλιναγωγηση στον τρόπο παιχνιδιού του χρειάζεται, για να παίρνει πιο έξυπνες αποφάσεις. Η παρορμητικοτητα βέβαια πολλές φορές συνοδεύει τους αθλητικούς παίκτες. Δε πειράζει, για αυτό υπάρχουν οι προπονητές..