Στη συνάντηση των προέδρων που έγινε στο πλαίσιο του Final-8 του Κυπέλλου, αποφασίστηκε την επόμενη σεζόν να υπάρξουν δύο ομάδες στο Eurocup, με μπροστάρη μάλιστα τον πρόεδρο της Στρασμπούργκ, Μαρσιάλ Μπελόν. «Αποφασίσαμε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Ζητήσαμε από FIBA και Euroleague να συνεχίσουν τις συζητήσεις του, παράλληλα όμως αποφασίσαμε ότι δύο γαλλικές ομάδες θα αγωνιστούν στο Eurocup», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του ισχυρού άνδρα της Στρασμπούργκ, αντιπάλου του ΑΡΗ στη φάση των «32» του Champions League.

Πηγή: Ανοίγουν την πόρτα στο Eurocup οι Γάλλοι | AllAboutARIS.com

Εγώ λέω του χρόνου να ενώσουμε και τις δυο διοργανώσεις , να γίνει μια και καλή!

Τι λέτε;

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
aka Θεούλης

Τα πάντα παίζονται στις χορηγίες…αν βρεθεί οικονομικά ουσιαστική πρόταση που θα συμφέρει τις περισσότερες μεσαίες ομάδες όλων των ευρωπαικών κατηγοριών και αν οι χορηγοί υπολογίσουν πως θα επωφεληθούν από την συμμετοχή του μεγαλύτερου ποσοστού των συμμετεχόντων ομάδων τότε θα το αναζητήσουν και οι ίδιες οι διοργανώσεις.. Το φάιναλ φορ του CL σαν διοργάνωση οργάνωση τηλεθέαση και εσόδων στα ταμεία χορηγών διοργανωτών κτλ, θα κρίνει πολλά..

Jim Patras

Θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον 3 ευρωπ.διοργανώσεις όπως συνέβαινε & παλαιότερα..Δεδομένου ότι στη Euroleague λαμβάνουν μέρος μόλις 16 σύλλογοι δε γίνεται να υπάρχει μόνο μια(διοργ.) ακόμη καθώς είτε θα έμεναν πολλές ομάδες εκτός Ευρωπ.Κυπέλλων.είτε αυτή η διοργάνωση θα ήταν μαμούθ με τη συμμετοχή τουλάχιστον 64 συλλόγων.

Jim Patras

Έτσι,συμφωνούμε.