Αύριο Δευτέρα (3/8, 13:00), θα λάβει χώρα στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, η συνέντευξη Τύπου του Α.Σ. ΑΡΗΣ για το μέλλον της ΚΑΕ.

 

Στο πάνελ, ο πρόεδρος του Α.Σ., Λευτέρης Αρβανίτης, ο νομικός σύμβουλος του Α.Σ., Χρήστος Γρόλλιος και ο επιστημονικός συνεργάτης της ΚΑΕ ΑΡΗΣ και ορκωτός λογιστής, Δημήτρης Πρωτογερόπουλος.

 

Παρακολουθήστε ζωντανά τη συνέντευξη Τύπου από το κανάλι του Α.Σ. ΑΡΗΣ στο youtube και κάντε εγγραφή για να βλέπετε πρώτοι όλα τα βίντεο που αφορούν στη «μάνα» του συλλόγου

Πηγή: Ανοίγει τα “χαρτιά” του ο Ερασιτέχνης

Και λάιβ στριμινγκ, μου αρέσει. Αν τα καταφέρω αύριο θα το δω λάιβ, για να σχολιάζουμε κιόλας άμεσα.

Ελπίζω μόνο να μην έχει Ε εκεί στη δεξιά γωνία της οθόνης 😜

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bilias6

1 ωρα το μεσημερι ε? Μαλλον θελουν να χτυπησουν τις επαναληψεις του αντ1. Τωρα τι να δω? Το καφε της χαρας η’ τους 3 αιωνιους παραγοντες?

Sam Vincent

Μακάρι να υπάρξει έστω ένα χαρτί ν ανοίξει .

Dr Nimbelugen

Πάσο..Πάσο..Πάσο. (για τις 3 Χάριτες που γράφει ο Ναιτ)..Εμείς προσπαθούμε να φτιάξουμε καρπατσιο με φακές.Γινεται;Δε γίνεται κ παπά να φέρουμε να τις διαβάσει.Επιθανατιοι ρογχοι.Δυστυχως δε βοηθά κ η συγκυρία λόγω covid να πιεστεί περαιτέρω η Πολιτεία να παρέμβει,άλλες (και ορθά) είναι οι προτεραιότητες..ο κόσμος δε γυρνά γύρω από τον Άρη.Οταν το πάρουν πρέφα κ οι διοικητικοί μας κάτι παίζει να γίνει…καλά κ όμορφα τα περί Αλεξάνδρειου ,τηλεοπτικών κτλ αλλά είναι υποστήριξη στον αεριζόμενο μηχανικά.Λυση χωρίς cash flow yiok.

Sam Vincent

Καλημέρα γιατρέ!!!

Hunter

Μπορεί να αναφέρονται σε χαρτιά υγείας, ανοίγουν τίποτα συσκευασίες για τα αποδυτήρια κλπ. κλπ.
Πάντως είμαστε πολύ πιο μπροστά από τις άλλες ομάδες. Βλέπουμε μεταγραφές ο Παοκ, μεταγραφές η Αεκ, ο Προμηθέας, ο Ηρακλης, ο Παναθηναικός… Εμείς δεν σαλεύουμε καν (και πανέξυπνα) γιατί ξέρουμε ότι πρωτάθλημα δεν θα γίνει, κι ούτε ξοδευόμαστε άδικα να”ούμε…
Α ρε τι σου κάνει η πείρα