Ανεπιθύμητοι προσκεκλημένοι σε πριβέ πάρτι.

Να αποσύρει την ομάδα δεν μπορούσε, γιατί η επόμενη χρονιά στην Α2 δε θα τον «έβρισκε» ούτε στην πρεμιέρα. Πολλοί φίλαθλοι από την πλευρά τους είναι λογικό να το ζήτησαν πάνω στην οργή τους για όσα έγιναν, όμως η διάλυση του Άρη πάνω που πάει να μπει σε μια σειρά, δεν είναι επιλογή. Και μην αμφιβάλετε. Θα τον τιμωρούσαν και θα τον… παρατιμωρούσαν. Η ψευδαίσθηση για τη σωστή επιβολή του νόμου, πάνω σε τέτοιες περιπτώσεις χτίζεται. Γιατί ο Άρης στη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχει δύναμη. Απλά πράγματα.

Η πιο ψύχραιμη ανάλυση των χθεσινών…

 

 

8 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
Παναγιώτης

https://www.basketnews.gr/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=5503%3Ai-gnosti-eok-kai-mia-omada-afimeni-sto-eleos-tou-theou&catid=117&Itemid=228

Ενδιαφέρον άρθρο από τον Βλαχόπουλο. Θίγει αρκετά ζητήματα για την διοίκηση και τους ιδιοκτήτες της ομάδας (όπως τους ονομάζει).
Τέλος έχει πολύ ζουμί και το υστερόγραφο, αν είναι αλήθεια.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΛΕ

Ενώ για αυτόν τί να πεις?? Ούτε λέξη για τη Φαρσοκομωδία… https://goo.gl/PLQRuw Δεν έχουν καταλάβει όλοι αυτοί πως με τις αηδίες των δύο αιωνίων καταρρέει όλο το ελληνικό μπάσκετ?? Μετά αναρωτιούνται γιατί δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε το παράδειγμα των Ισπανών και να διοργανώσουμε final 8. Πάνω από όλα και από όλους τους συλλόγους είναι το Μπάσκετ. Αν δεν προστατεύεις και δεν προωθείς σωστά το άθλημα, ένας-ένας οι σύλλογοι θα σβήσουν. Η τραγική κατάσταση της Α1 το αποδεικνύει περίτρανα. Μία χώρα με συνεχείς παρουσίες σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια έχει το χειρότερο πρωτάθλημα σε όλη την Ευρώπη. Αλλά φταίει και ο Μίνιτς… Περισσότερα »

Παναγιώτης

Και εγω το έχω παρατηρήσει πολλές φορές οτι βγάζει προσωπικές αντιπαθειες μεσα απο τα γραφόμενα του, αλλα με όλα αυτά που έγιναν πριν, κατα τη διάρκεια και μετα τον τελικό είμαι και εγω εκνευρισμένος και νευριασμένος με τη διοίκηση μας. Έχουμε χάσει τον σεβασμό απο παντού, τρανό παράδειγμα ο τελικός. Δεν υπήρχανε πουθενά. Απο που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις. Μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα, λίγο να φωνάξουμε, να ακουστουμε. Να δείξουμε οτι είμαστε και εμείς εδώ, και οχι ο φτωχός συγγενής όπως μας έχουν (να λέμε τη αλήθεια φταίμε και εμείς πρώτοι σε αυτο). Εγω είδα οτι δεν… Περισσότερα »

skoraris

δυστυχώς έτσι είναι… ο κορμός δε θα είναι για πολύ κορμός… ο Χαρίσης μάλλον καλό θα μας κάνει να αποχωρήσει. νομίζω πως έναν πιτσιρικο Αμερικανό να πάρουμε πιο καλός θα είναι. Ο Μποχω αν μας ξελασπώσει μια χρονια του 99 θα είναι και ΑΡΕΙΑΝΟΣ ευεργέτης! Στην τελική ο κούπερ του ζμπαουγκ κοστίζει 35.000 και κάνει παπαδες σε σχέση με το σημερινό μποχω. και γενικά κάπως έτσι πανε τα πράγματα… ΔΥΣΤΥΧΩΣ! Το άλλο σενάριο είναι να βρεθει καποιος στυλοβάτης του 99 , να έρθει παράλληλα κάποιος coach με προσωπικότητα, τύπου Γιαννάκη που η κα@λ@ του θα είναι να γράψει η ιστορία… Περισσότερα »

skoraris

εδώ δεν είναι ούτε καν σαν το Εθνικό δίλημμά που είχαμε σχετικά με το αν μπορούσαμε να εκβιάσουμε τους Ευρωπαίους. Αν πχ η Ελλάδα τραβούσε μια χρεοκοπία θα τραυμάτιζε την υπόλοιπη Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο, από σοβαρά εως πολύ σοβαρά. Ο ΑΡΗΣ με μια μη κάθοδο του στον τελικό θα τραυμάτιζε ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ! Δυστυχώς τόσο αδύνατοι είμαστε! Η μαγκια θα ήταν να έχεις 30 βαθμούς και 50.000 περισσευούμενα στην τσέπη. Τότε θα μπορούσες να πεις κύριοι δεν κατεβαίνω! Βέβαια τότε δε θα είχες απαγορευτικό, δε θα είχες ανάγκη την εοκ για να στο άρει και επίσης αγωνιστικά… Περισσότερα »