Από σήμερα μέχρι και την Κυριακή ξεκινάει και πάλι ένας αγώνας δρόμου για να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος ο Ξανθόπουλος στον ημιτελικό κυπέλλου. Λογικά ο έμπειρος πλέι μέικερ θα είναι σε θέση να πάρει περισσότερα λεπτά συμμετοχής την Κυριακή και να υπάρχει μια καλύτερη ισορροπία στην θέση “1”.
Παράλληλα με τον Ξανθόπουλο, γίνεται προσπάθεια να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς, ο οποίος στις πρώτες εκτιμήσεις μετά την αρθροσκόπηση θα ήταν έτοιμος να παίξει την Κυριακή. Μένει να φανεί μέσα στο επόμενο 48ωρο αν ο Άρης μπορεί να υπολογίζει στον Σέρβο φόργουορντ.
Πηγή: Ανεβάζει στροφές ο Ξανθόπουλος, ερωτηματικό ο Τσούπκοβιτς | PRESSARIS
Χρειάζονται και οι δυο!!!
Έυχομαι χρόνια πολλά σε όλους τους φίλους του ΑΡΗ και στην ομάδα μας να κάνει την (μικρή για τα φετινά δεδομένα της) υπέρβαση στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ και να μας χαρίσει όλους ένα ευτυχισμένο μπάσιμο στο νέο έτος.
Και εύχομαι στα τελευταία λεπτά του αγώνα η εμπιστοσύνη του Πρίφτη να επεκταθεί και στους υπόλοιπους παίκτες και όχι να κλείνουμε σώνει και καλά τα δύσκολα μάτς με όλους τους αμερικάνους που βέβαια είναι παικταράδες αλλά και οι υπόλοιποι έχουν αποδείξει ότι μπορούν να βγούν και στα δύκολα και να δώσουν λύσεις και επιλογές..
Τσουπκοβιτς σε πιστεύω, πάρε το ματς μόνος σου και κερνάω καφέ εσένα και τη σύζυγο!
Σας παρακαλώ δεν μπορώ να ασχολούμαστε άλλο με τον παίχτη Τσουπκβιτσ! Να είναι καλά ο άνθρωπος, πάντα υγιείς να τον χαίρεται η όμορφη οικογενια του αλλά στο ΑΡΗ μας δεν θέλω να τον ξαναδώ, ούτε μου έλειψε στα ματς που ήταν απών! Είτε πάρουμε παίχτη είτε δεν πάρουμε εγώ αυτόν δεν μπορώ να τον ξαναδώ στα κίτρινα! Συγνώμη αλλά νισάφι πια!!!