Αν και εξετάστηκε σοβαρά το ενδεχόμενο αναβολής της 21ης αγωνιστικής στην Basket League, αυτό το σενάριο… υποχωρεί και το πιθανότερο είναι να γίνουν κανονικά τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου.

Ο ΕΣΑΚΕ δεν έχει λάβει ενημέρωση ότι κάποιο από τα επτά γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες θα κλείσει για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, συνεπώς εφόσον αυτά είναι ανοιχτά και δεν θα υπάρχουν φίλαθλοι δεν συντρέχει λόγος αναβολής.

Αν, ασφαλώς, υπάρξει διαφοροποίηση των δεδομένων, ο ΕΣΑΚΕ μπορεί να τροποποιήσει την στάση του. Για την ώρα, πάντως, δεν ακολουθεί την απόφαση της ΕΟΚ για επ’ αόριστον αναστολή των εθνικών πρωταθλημάτων.

Πηγή: Ανατροπή: προς ομαλή διεξαγωγή η Basket League – PRESSARIS

Γεια σου Ελλάδα…

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

To be or not to be?
Μπει δε μπει;

To be captain. Ποιός θα πληρώσει το έξτρα μηνιατικο στον Μορις και τον Ντραγκυ .
Υ.Γ. Λευτεριά στον φιλο μας τον Ian ,την Ιταλία και στα δικά μας που έρχονται. Ian ,σαν πατέρας τριων παιδιών θα ηθελα να γνωριζω εαν υπαρχει πρόβλημα με την ομαλή προμήθεια βασικών αγαθών -τροφίμων .

vaggelaris

Ασχέτως τι λένε κάποιοι μόνο έτσι θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Άλλωστε φαίνεται ότι η κατάσταση δυστυχώς χειροτερεύει. Οπότε η το πας έτσι η το ακυρώνεις τελείως. Δε ξέρεις πόσο θα πάει αυτή η έκτακτη κατάσταση.