Πριν από λίγο η ΚΑΕ ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Αγγέλου για 3 χρόνια!

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι η Ιστορία, η φανέλα και η καθημερινή προσπάθεια της Διοίκησης φέρνουν στην ομάδα εργασίας του ΑΡΗ, τον Βαγγέλη Αγγέλου για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η ημέρα και ώρα της παρουσίασης του προπονητή της ομάδας μας θα γίνουν γνωστά τις προσεχείς ημέρες με νέα ανακοίνωση.

Ο κόουτς Αγγέλου, αμέσως μετά από την υπογραφή του συμβολαίου του, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας:

«Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, είναι ιδιαίτερη τιμή η συνεργασία μου με τον ΑΡΗ. Συνεχίζουμε όλοι μαζί αυτό που ξεκινήσαμε…».

 

Το θέμα του προπονητή είχε λοιπόν αίσιο τέλος και σχετικά γρήγορο. Πιστεύω πως σιγά σιγά θα αρχίσουμε να βλέπουμε και τις πρώτες μεταγραφικές μας κινήσεις!

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ammonas

https://www.basketblog.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=124485&Itemid=219
Το ζητούμενο βέβαια για τη διοίκηση είναι να καταφέρει να διαχειριστεί αυτή την πρόταση. Κι αναφέρομαι στο ποσό που θα δώσει στον κόουτς. Οι 70 χιλιάδες ευρώ μπορεί να είναι κάτω από την αγοραστική αξία του Αγγέλου, αλλά για έναν Άρη που τη νέα σεζόν θα κληθεί να δώσει σχεδόν 600 χιλιάδες ευρώ -ήτοι όλα τα εγγυημένα του έσοδα- στις υποχρεώσεις του άρθρου 99 εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, ένα τέτοιο ποσό για τον κόουτς ίσως κατά πολλούς να είναι απαγορευτικό. Παράλληλα υπάρχει και το θέμα τις διαχείρισης των ισορροπιών μέσα στην ίδια την ομάδα, αφού όπως όλα δείχνουν, το συμβόλαιο του Αγγέλου θα είναι το μεγαλύτερο στην ομάδα. Κάτι που ίσως να μη κάτσει καλά στους παίκτες. Ειδικά εάν τους ζητηθεί να μειώσουν τις αποδοχές τους.
Υ.Γ. Η ιστορία έχει αποδείξει πως η συγκέντρωση υπερβολικών εξουσιών σε ένα πρόσωπο δεν είχε καλή κατάληξη. Στον Άρη ρισκάρουν, αλλά φέτος το ρίσκο τους βγήκε σε καλό. Μακάρι να συμβεί το ίδιο και τα επόμενα χρόνια