Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την πρώτη μεταγραφή για την περίοδο 2011-12, τον ομογενή Daniel Mavraides. Ο παίκτης, που αγωνίζεται ως point guard και shooting guard, έχει στείλει ήδη υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του, τριετούς διάρκειας, στα γραφεία της ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Για την ολοκλήρωση της συμφωνίας η ΚΑΕ ΑΡΗΣ έχει θέσει ως όρο την απόκτηση Ελληνικού διαβατηρίου από τον παίκτη μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου, η οποία αποτελεί τυπική διαδικασία καθώς ο πατέρας του Dan είναι Έλληνας.
Who is who:
Ο Dan Mavraides γεννήθηκε την 1η Δεκεμβρίου 1988 στη Βοστώνη και αναφέρεται ως ένας από τους πιο πολυσύνθετους παίκτες στην ιστορία του μπάσκετ της Βοστώνης. Αγωνίζεται με την ίδια ευκολία στις θέσεις (1) και (2) όντας δεινός εκτελεστής από την περιφέρεια, ενώ με ύψος 1,93μ αποτελεί κίνδυνο στο μάζεμα των ριμπάουντ για τους αντίπαλους ψηλούς.

 Με 1,93 κίνδυνος για τους αντίπαλους ψηλούς αποτελεί μόνο στο ποσειδώνιο…

Καλή περίπτωση, ειδικά με τα οικονομικά μας δεδομένα, αλλά πρέπει να σημειωθεί πως οι Ελληνοαμερικανοί παίκτες θέλουν υπομονή, γιατί αργούν να προσαρμοστούν στα Ευρωπαϊκά δεδομένα…

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Κωστης

Το παιδι ξερει μπασκετ και εχει ταλεντο. Αν τον εξελιξει ο Βαγγελης θα δουμε πολλα καλα πραγματα απο αυτον στα 3 χρονια που θα παιζει στην ομαδα.