ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε.

Ο οπαδικός παροξυσμός σε βάρος συγγενών των αντιπάλων αθλητών δεν προσθέτει τίποτα στον αγώνα μας να αναρριχηθούμε στην κορυφή. Και σε κάθε περίπτωση αποτελεί και επιλήψιμη συμπεριφορά κινούμενη εκτός των αθλητικών αξιών που διαχρονικά η ομάδα μας και η ιστορία της υπηρετεί.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ έχει κάνει επανειλημμένες προσπάθειες να διαφυλάξει τα σύμβολα και τους θρύλους της, παίκτες, προπονητές και παράγοντές της, ιστορικές μορφές της σύγχρονης αθλητικής ιστορίας από παρόμοιες υποτιμητικές συμπεριφορές οπαδών αντιπάλων ομάδων. Το ίδιο οφείλει να πράττει και για τις εμβληματικές προσωπικότητες των άλλων ομάδων.

Συμφωνώ 100%. Ελπίζω να το είπε και στους οπαδούς μας που είναι και δημοσιογράφοι και κάνουν ερωτήσεις, που ρίχνουν λάδι στη φωτιά.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
starstar2301

Εξαίρετο ήθος και καταπληκτική χρήση της γλώσσας.
Στο τέλος μάλιστα ουσιαστικά εξυμνεί τον κόσμο του Άρη διαχρονικά με τη φράση “Παρακαλεί λοιπόν τον φίλαθλο κόσμο της να αποδείξει την μπασκετική του ανωτερότητα”.
Πολλά μπράβο.

gerorge

Όταν χρειάστηκε η ΚΑΕ έβγαλε εξαιρετικές ανακοινώσεις που πραγματικά με έκαναν περήφανο. Μια πέρσι με την ΑΕΚ μετά την απίστευτα προκλητική δικη τους ανακοίνωση και μια αυτη τωρα που λεει τα πραγματα με το όνομα τους. Πολύ καλή δουλειά γινεται και εξωαγωνιστικά και μονο αισιόδοξο με κανει αυτο.