ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ

Ντροπή. Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ζητάει συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας μας για τη σημερινή απαράδεκτη εικόνα. Όσοι έχουν την τιμή να φοράνε τη φανέλα μας, οφείλουν να πολεμάνε, μέχρι τέλους.

Δεν είναι αποδεκτό από κανέναν μας, ο κόσμος της ομάδας να βρίσκεται όπου και όπως του ζητηθεί, δίπλα της και κάποιοι να μην σέβονται με την απόδοσή τους, ούτε αυτόν.

Υ.Γ Συγγνώμη, ειδικά στους οπαδούς μας, που βρέθηκαν και σήμερα δίπλα στην ομάδα μας.

Μου αρέσει που βγάλανε ανακοίνωση και που μόνο στο υστερόγραφο ζήτησαν συγνώμη. Όμως από την διοίκηση δε θέλουμε συγνώμη για την απόδοση των παιχτών αλλά για την απόδοση της διοίκησης που με δική της ευθύνη ήμαστε -2 παίχτες και με αυτό το ρόστερ.

Φυσικά όπως η διοίκηση περιμένει οι παίχτες να μάχονται και να δίνουν καλύτερη εικόνα έτσι πρέπει και αυτή να πράξει το ίδιο. Λίγη αυτοκριτική δε βλάπτει.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
atsakala

Μας κοροϊδεύουν. Αντί να διορθωθεί το ροστερ βγάζουμε ανακοινώσεις. Η ομάδα είναι θίασος. Ο Ταλτον ο μορρις ήταν τουρίστες. Ο Μιλόσεβιτς για 5 καλύτερα για 4 όχι..

ChrisSiak

Αν διαβάζει κάποιος της ΚΑΕ εδώ μέσα που μακάρι να διαβάζει, είστε μεγάλοι ξεφτίλες που μιλάτε για ενότητα,σύμπνοια και με την πρώτη ευκαιρία δείχνετε με τι δάχτυλο τους απλήρωτους παίχτες και λέτε ότι αυτοί φταίνε. Ντροπή σας ανθρωπάκια.

Dr Nimbelugen

Χάρη Παπαγεωργίου είσαι ο ήρωας των παιδικών μου χρόνων ( μαζί με τον Βασίλη τον Παραμανίδη,τον Βαγγέλη τον Αλεξανδρή και όλους τους αθλητές που με κάνατε να ψάχνω τα μονο-δίστηλα στα Σπόρια για να διαβάσω νέα της ομάδας μπάσκετ ).Παραιτήσου,μην τους δίνεις πάτημα,μην συνδέσεις το όνομά σου με μια μαύρη σελίδα στην Ιστορία της ομάδας.Δεν μπορείς να ανέχεσαι τέτοιες ανακοινώσεις.Ντροπή μεγάλη.Μην τους επιτρέψεις να εξωραΐζουν την εικόνα και να δικαιολογούν τα επαναλαμβανόμενα λάθη,στην πλάτη σου.