Πηγή: Ανακοινωση ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. | Aris BC – Official Page & Online Store

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ενημερώνει ότι οι κάτοχοι διαρκείας (PLATINUM, GOLD, 2-3Α), οι οποίοι έχουν αγοράσει εισιτήριο για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό SUPERFOODS (Σάββατο 18/02, 17:00), πρέπει να προσέλθουν στην ARIS BC Boutique “The Legend Store” σήμερα Παρασκευή (17/02) από τις 15:00 έως τις 20:00, για να παραλάβουν τα εισιτήριά τους.

Η παραλαβή των εισιτηρίων κατά τη διάρκεια της Παρασκευής είναι επιβεβλημένη, καθώς αύριο Σάββατο (18/02) δε θα υπάρχει πρόσβαση προς το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο. Απαραίτητη για την παραλαβή του εισιτηρίου είναι η προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας.

 

Μάλιστα. Οπότε εισιτήρια έχουν μόνο οι επίσημοι, αφού μόνο για αυτούς είχαμε ανακοίνωση. Κρίμα για την καε, όχι μόνο γιατί έδωσε το μεγαλύτερο μέρος των εισιτηρίων στους συνδέσμους αλλά γιατί δεν είχε και τα κότσια να το ανακοινώσει κιόλας. Ντροπή

12 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ruben2501

Ε του χρόνου στην 8-9 ας αγοράσουν τ διαρκείας οι συνδεσμιτες. Εμείς οι υπόλοιποι μάλλον είμαστε κατώτερη κατηγορία. Αν φάμε καμιά νταρα στο κύπελλο όμως, με τον Κοροιβο ελπίζω να ανταποδωσουν τη στήριξη στον πρόεδρο.

Ody

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Μετά από 11 συνεχόμενα χρόνια στην 8 αυτό το άδειασμα δεν καταπίνεται. Έγραψα μήνυμα στο site της ΚΑΕ αν και δεν νομίζω ότι τέτοιες μέρες τα διαβάζει κανείς…

Ody

Συμφωνώ για το mail, αν και κατόπιν εορτής απλά θα μας χτυπήσουν στην πλάτη και θα μας δώσουν και καμιά coca cola αν περίσσεψε.

Regal

Καταλαβαίνω πάντα ότι πρέπει να υπάρχει ένας παλμός στο γήπεδο και σ’ αυτό βοηθάνε οι οργανωμένοι αλλά είναι αυτό που λέει και ο Ruben , το να αγοράζεις χρόνια διαρκειάς και μάλιστα σε ακριβές θύρες και να έχεις αυτή την αντιμετώπιση κι εμένα δε μου κάθεται καθόλου καλά , δεν το λέω απλά σαν ” πελάτης ” αλλά κάποια πράγματα πρέπει να τα σεβόμαστε κύριε Λάσκαρη και όχι στην αρχή της σεζόν να μου βάζεις μέσα στη τιμή του διαρκείας μόνο μισό φιλικό με τη Γκαζιαντέπ (ξέχωρα απο τον πρώτο γύρο στην Ευρώπη και το πρωτάθλημα που τα θεωρώ αυτονόητα για την τιμή που έχει το εισιτήριο) . . . .

skoraris

Αν και είμαι από αυτούς που έχουμε πάρει εισιτήριο, συμφωνώ 100% με το σχόλιο! Κρίμα και ντροπή για την ΚΑΕ και θα στείλω και email από Δευτέρα που θα εκφράζω τη δυσαρέσκειά μου για όλο αυτό.

Jose

Οι υπολοιποι μπορειτε να πατε να …(εκτος αν ειστε παιδια των Γιαννηδων).

sotdepo

Ζω για τη στιγμή που κάποιος τρελός θα ιδρύσει τον Σύνδεσμο Απλών Φιλάθλων & Κατόχων Διαρκείας…
Μέχρι τότε, η ίδια συζήτηση (παλμός vs χρημάτων vs πίστης κτλ) θα μας απασχολεί σε κάθε τελικό. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να έρθουν πολλοί ακόμα! ΤΟ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ κ μετά θα πούμε πολλα!!

tsosmi3

Θεωρω οτι οι περιςςοτεροι κάτοχοι διαρκείας στις θύρες 8-9 ειναι μεγαλύτερης ηλικίας, που έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν το αντίστοιχο ποσό, αλλά κυρίως που έχουν ζήσει την εποχή της αυτοκρατορίας και πολλές άλλες μετέπειτα συγκινήσεις με τον αυτοκράτορα. Επίσης θεωρώ οτι οι περισσότεροι οργανωμένοι ειναι πιτσιρικάδες, που θα έχουν για πρώτη φορά την ευκαιρία να δουν από κοντά τον ΑΡΗ μας σε 1 τελικό. Όποτε αν και κατανοώ απολυτα το παράπονο που εκφράζεται παραπάνω, νομιζω πως αξίζει να πάνε οι πιτσιρικάδες στο γήπεδο. Τέλος ας το σηκώσουμε κι ας αφήσουμε τα αλλά στην άκρη.

aka Θεούλης

μάγκες, και εμένα με πόνεσε πολύ και με εκνεύρισε φυσικά και μπλα μπλα. Αλλά τουλάχιστον για σήμερα, ας υπάρχει μόνο θετική ενέργεια και ας το απολαύσουμε μέχρι το τέλος. Από αύριο πάλι ξέρουμε εμείς… Νιαρ νιαρ νιαρ κτλ…

spire

Απαράδεκτοι τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Όταν ακούω για άτομα που έχουν να πατήσουν 5 χρόνια και βρίσκουν εισητήριο τσατίζομαι ακόμα περισσότερο.