Αναλυτικά:

“Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. ΑΡΗΣ συνεδρίασε έκτακτα τη Δευτέρα 09/12/2019, με αποκλειστικό θέμα τις εξελίξεις στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Δημήτρης Γουλιέλμος, επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Α.Σ., Λευτέρη Αρβανίτη και του ζήτησε να προχωρήσει ο θεματοφύλακας του συλλόγου στο σχηματισμό νέας διοίκησης στην ΚΑΕ. Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, το δ.σ. του Α.Σ. ΑΡΗΣ αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

1) Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ θα καταθέσει άμεσα στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης αίτηση για σχηματισμό πενταμελούς διοίκησης, η οποία θα αναλάβει να «τρέξει» τα πολλά και φλέγοντα θέματα που αφορούν στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

2) Προκειμένου να επιτευχθεί ευχερέστερα η μετάβαση στην επόμενη μέρα της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, είναι αναγκαία η διάθεση των μετοχών αυτής σε ιδιοκτήτη που θα εγκρίνει η Γενική Συνέλευση του Α.Σ. ΑΡΗΣ. Για το σκοπό αυτό, επιβάλλεται η άμεση δημόσια δέσμευση του Δημήτρη Γουλιέλμου ότι θα προβεί στη μεταβίβαση αυτών όταν του ζητηθεί, χωρίς οποιοδήποτε οικονομική ή μη αξίωση και εν γένει απαίτηση. Για όσο χρονικό διάστημα παραμένει μεγαλομέτοχος ο Δημήτρης Γουλιέλμος, είναι αυτονόητη η ανάγκη της διαρκούς ουσιαστικής οικονομικής συνεισφοράς του.

Σ’ αυτήν την κρίσιμη καμπή που βιώνει η ναυαρχίδα του συλλόγου μας, συστρατευόμαστε όλοι στο πλευρό της, για να αποτρέψουμε μία κατάσταση την οποία δεν έχουμε δει ούτε στους χειρότερους εφιάλτες μας. Η νέα διοίκηση που θα οριστεί από τον Α.Σ. ΑΡΗΣ θα βρεθεί «με το καλημέρα» στο πλευρό της ομάδας, επιχειρώντας να καλύψει άμεσα κάποιες ανάγκες που δε χωρούν αναβολή. Πρώτο «πρέπει» είναι να ξαναγίνει ο ΑΡΗΣ μία οικογένεια, εντός και εκτός παρκέ και θα γίνει το παν για να επιτευχθεί.

Σ΄ αυτήν την προσπάθεια, δεν περισσεύει κανείς. Καλούμε όλο τον κόσμο στο πλευρό του Αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ, ο οποίος βιώνει τις πιο δύσκολες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας του. Η ιστορία έχει δείξει ότι ενωμένος ο ΑΡΗΣ μπορεί να πετύχει θαύματα. Και ενωμένος μπορεί να αποτρέψει αυτό που σε αρκετούς φαίνεται κοντινό. Ο ΑΡΗΣ είναι μία από τις δύο ομάδες στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ που αγωνίζεται ανελλιπώς στην Α’ Εθνική και θα δώσουμε όλο το «είναι» μας για να μην αλλάξει αυτό.

Πηγή: Ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dom

Ωραία όλα αυτά και η συστράτευση και η ενότητα, αλλά δε μπορούσαν να γίνουν νωρίτερα; Έπρεπε να φτάσουμε στο τελευταίο στάδιο της απόγνωσης για να συστρατευθουμε; Θα πουν αφού δεν έδινε τις μετοχές ο Γουλιέλμος.. Μια χαρά θα τις έδινε και τζάμπα και χωρίς να πει κουβέντα, αν η πίεση που του ασκούνταν ήταν καθολική και γινόταν με τον σωστό τρόπο.. Ας είναι, έστω και τώρα εγώ πιστεύω ότι μπορεί να γυρίσει το πραγμα…

ston planiti Ari

Καταλαβαίνω από το 2) πως απαιτείται κ νέα δημόσια τοποθέτηση του Γουιλ για τη μεταβίβαση γιατί άλλο η συναίνεση για την αίτηση προσωρινής διοίκησης και άλλο η μεταβίβαση των μετοχών. Λίγο τραβηγμένο επίσης μου φαίνεται ότι θα συνεχίζει κι όλας να πληρώνει μέχρι να τις μεταβιβάσει τζάμπα…

Bilias6