Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει προς κάθε κατεύθυνση ότι ο Βαλάντης Κουρτίδης είναι αθλητής της ομάδας μας, σε αντίθεση με τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί, εξαιτίας των σεναρίων που «πλέκουν» κάποιοι «καλοθελητές». Συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του προπονητή της ομάδας μας, Βαγγέλη Αγγέλου και αποτελεί μέρος του σχεδιασμού, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Πηγή: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΕ ΑΡΗΣ | Aris BC – Official Page & Online Store

Μάλιστα…καλή ανακοίνωση…2001 είναι , οπότε συμβόλαιο από του χρόνου…

17 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
gerorge

Δελτα εχει μανατζερ και αυτος.Δεν βλεπω πως θα πειστει ωστε να υπογραψει συμβολαιο του χρονου

Sam Vincent

Εφόσον λοιπόν υπάρχει διοίκηση και βγάζει και ανακοινώσεις θα μπορούσε να συνεχίζει κάπως έτσι : ” Κάποιοι άλλοι “καλοθελητές” έσπευσαν με περίεργα δημοσιεύματα να δημιουργήσουν λανθασμένη εντύπωση στους φιλάθλους μας ,για τις σχέσεις της ΚΑΕ με τον αθλητή και επι χρόνια αρχηγό ,Σπύρο Μούρτο . Η ΚΑΕ Άρης ,βρίσκεται σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με τον αθλητή και τους εκπροσώπους του για φιλική ,και δίκαιη λύση της συνεργασίας καθώς δεν θα συνεχίσουν μαζί την επόμενη χρονιά . ” Αυτό θα έκανα εγώ ως διοίκηση εκτός και εάν ,όπως και φαίνεται , τα δημοσιεύματα προέρχονται απ αυτήν …

Sam Vincent

Εγώ δεν έκρινα την ανακοίνωση για τον Κουρτίδη την οποία την κατάλαβα και την βρήκα μια χαρά . Εγώ ορμώμενος από την συγκεκριμένη ανακοίνωση ,κρίνω την μη ανακοίνωση για το θέμα Μούρτου και απαντώ έμμεσα στον φίλο τον Χρήστο( ChrisSiak) που είπε πως το δημοσίευμα ίσως και να είναι μόνο των δημοσιογράφων για να γλείψουν . Καλά κάνεις και υποστηρίζεις με πάθος την διοίκηση μας αλλά δεν μπορείς να γνωρίζεις και να κρίνεις προσωπικά ,αν εγώ μόνο λεω και δεν κάνω. Και δεν μπορώ να καταλάβω τι έπαθες ξαφνικά .

Sam Vincent

Διάβασε ξανά τι έγραψες : “ευτυχώς δεν είσαι εσύ διοίκηση , γιατί μόνο ανακοινώσεις θα έβγαζες και θα υπερασπιζόσουν ότι έκανες ή δεν έκανες και στο τέλος δε θα έκανες…” Αυτό δεν είναι ούτε επίθεση ,ούτε μομφή ? Δηλαδή όταν επιτίθεσαι και μέμφεσαι τι κάνεις ? Επίσης ,απολογήθηκες και δικαιολόγησες ανακοίνωση της διοίκησης με την οποία συμφωνώ , .χωρίς λόγο . Πες μου ,πως ακριβώς έκρινες από τα λεγόμενα μου πως μόνο λεω αλλά δεν κάνω τίποτα ?Το σχόλιο μου δεν αφορούσε εσένα και δεν καταλαβαίνω τίποτα .

Sam Vincent

Μην απλουστεύεις . Δεν είπα ποτέ αυτό. Να απαντάς όσο θέλεις στα σχόλια μου και να τα κρίνεις αυστηρά ,εσύ και όλοι οι φίλοι του ΒΑ με επιχειρήματα όμως και εφόσον τα καταλαβαίνεις, όχι όμως να κρίνεις εμένα προσωπικά . . Αν σου φάνηκε διφορούμενο να το συζητήσουμε και να το λύσουμε αν και το εξήγησα .Σε κάθε περίπτωση όμως δεν αναφέρονταν κάτι σε σένα προσωπικά ,ούτε και σε δικό σου σχόλιο .Θέλησα να πω πως με μια δήλωση ή ένα δελτίου τύπου θα λύνονταν η παρεξήγηση με τον Μούρτο ,εφόσον υπήρχε παρεξήγηση .Πως υπάρχει τρόπος .Το γεγονός όμως της μη δήλωσης δείχνει για μένα ενοχή . Δέχομαι την συγνώμη μόνο αν δεν είναι ειρωνική παρόλο που για μένα το ” μόνο λες αλλά δεν κάνεις” ,είναι πάρα πολύ βαρύ …

Guardiola3

Ποιά ομάδα τον πλησίασε;

kaptsik

Είχε γράψει σχετικά με αυτό ένας φίλος εδώ μέσα. Ίσως να μας πει οσα έχει ακούσει για το θέμα.

Toby B

Περιστέρι

Toby B

Σίγουρα θα του υποσχέθηκε πολύ πράγμα ο Νίκο, τώρατι από αυτά πήρε…μάλλον ούτε τα μισά. Ελπίζω τουλάχιστον να του πληρώνουν το σχολείο. Ναι από ότι άκουσα μπήκε το Περιστέρι στη μέση και ήθελε να τον πάρει από τώρα.

vaggelaris

Εντάξει το λύσαμε το φλέγον θέμα του κουρτιδη. Με τα άλλα που μας απασχολούν θα προχωρήσει τίποτα? Πολλή ησυχία έχει…

Toby B

Με κουρέματα 50% και 4 χρόνια δόσεις δύσκολα να βρεθεί λύση. Τώρα το μεταγραφικό γιατί δεν προχωράει, είναι ένα ερώτημα. Επίσης τώρα που ΠΑΟ και οσφπ έκλεισαν συμφωνίες εκτός ΟΠΑΠ, ίσως είναι ευκαιρία να πιέσουμε για μια καλή χορηγία στη φανέλα. Αλλο θεμα είναι αυτό του γενικού αρχηγού, αφού όπως είπε σήμερα ο Χ. Γκάλης υπάρχει θέμα και εκει λόγω προσωπικού κολλήματος, και πρέπει να βρούμε κάποιον άλλο.