Πλήρη ανάλυση για την δράση με την διάθεση των t-shirt με την στάμα Dragon Spirit έδωσε η εταιρεία που ανέλαβε την παραγωγή τους, υπό την εποπτεία του Παναγιώτη Γιαννάκη και του περιβάλλοντός του.

Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει:

“Η Dragon Spirit ενημερώνει ότι η παραγωγή των T-Shirt που δημιουργήθηκαν για την οικονομική στήριξη των στελεχών της ομάδας μπάσκετ του ΑΡΗ έχει διακοπεί μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ

Μέσω των συνδέσμων της ομάδας διατέθηκαν συνολικά 75 T-Shirt, 50 από τον Super 3 και 25 από το σύνδεσμο των Ιερολοχιτών, ενώ 80 διατέθηκαν από τη boutique της ομάδας. Επίσης, 27 διατέθηκαν στα μέλη της ομάδας και άλλα 23 διατέθηκαν απευθείας. Συνολικά διατέθηκαν 161 T-Shirt. Συνολικά είχαν κατασκευαστεί 357 T-Shirt μέχρι τη ματαίωση της δράσης.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από το σύνδεσμο Super 3 παραδόθηκαν σε εκπρόσωπό μας. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από το σύνδεσμο των Ιερολοχιτών δεν παραδόθηκαν και θα πρέπει να παραδοθούν με δική τους μέριμνα, στον αρχηγό της ομάδας. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την boutique της ομάδας παραμένουν προς διαχείριση από το αντίστοιχο νομικό πρόσωπο.

Τα μπλουζάκια τα οποία δε διατέθηκαν μέσω των παραπάνω τρόπων διάθεσης θα διατεθούν δωρεάν στον ΑΣ ΑΡΗΣ για χρήση κατά την κρίση του με τη δική μας προτροπή να διατεθούν δωρεάν στα παιδιά των ακαδημιών του ΑΡΗ, με τη σύμφωνη γνώμη του κυρίου Πλιάκη.

Ευχαριστούμε τον κύριο Πλιάκη για τη συγχρηματοδότηση αυτής της προσπάθειας ενίσχυσης της ομάδας, η οποία έγινε όταν ουδείς είχε τη διάθεση και τη θέληση να βοηθήσει την ομάδα.

Τέλος ευχαριστούμε όλους όσους έδειξαν τη στήριξή τους με αυτόν τον τρόπο στους παίκτες που αγωνίζονταν προσπαθόντας να κάνουν περήφανο τον κόσμο του Άρη, χωρίς να πληρώνονται”.

Πηγή: Ανακοίνωση για τα μπλουζάκια Dragon Spirit – PRESSARIS

10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jose

Τελικα λεφτα πηγαν στην ομαδα. Παροτι σιγουρα μικρο το νουμερο, 161, η ανακοινωση το μονο που κανει ειναι να λεει οτι οι ιερολοχιτες δεν τους πληρωσαν τα 25 μπλουζακια.

Jose

Μαλιστα οι Ιερολοχιτες σε ανακοινωση τους δηλωνουν πως θελουν να δωσουν τα λεφτα και κανεις δε τους δινει λογαριασμο ωστε να γινει νομιμα η καταθεση.

Starstruck

Tα 161 t-shirts δηλαδή είναι ήδη “συλλεκτικά”…
Θα πρέπει να τυπωθεί στο πίσω μέρος και το νούμερο 6:19
(για ευνόητους λόγους…)

Yannis

Όχι ρε συ, ήττες νίκες του γιαννακη σαν προπονητή λέει! Χαχα

Jim Patras

Τον επηρέασε ο Br.Douvier!

kaptsik

Ο Ντουβιε, στον Άρη, αγάπησε το Θεό όσο ποτέ ξανά στο παρελθόν. Μη σου πω ότι πάει για πάστορας…

Ian 73

Λογικό είναι,περίμενε να πέσει το μαννα από τον ουρανό για να τραφεί.

Starstruck

Xα χα χα, όχι, εννοώ 6 νίκες σε 19 παιχνίδια, ούτε 30% επιτυχίας δηλαδή