Πηγή: Ανακοινωση ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. | Aris BC – Official Page & Online Store

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί το διαιτητικό τρίο των κ.κ. Σχινά, Μπήτη και Μαγκλογιάννη, οι οποίοι οδήγησαν τη σειρά των αγώνων με την ΑΕΚ εκεί που έπρεπε, στο 2-0.

Ο ΑΡΗΣ έχει αδικηθεί και στο (πρόσφατο και μη) παρελθόν, όμως αυτήν τη φορά οι τρεις διαιτητές χρειάστηκε να υπερβάλλουν εαυτούς για να ηττηθεί η ομάδα μας, αφού ούτε η αποβολή του προπονητή μας, ούτε η διακομιδή του Will Cummings στο νοσοκομείο, ούτε ο νέος τραυματισμός του Βασίλη Καββαδά φαίνονταν ικανοί παράγοντες για να λυγίσουν τους παίκτες μας, οι οποίοι πήραν διαφορά 10 πόντων στον αγώνα και την είδαν να εξανεμίζεται με τρόπο μαγικό…

Θέλουμε πραγματικά να συγχαρούμε και τους παίκτες μας, που κατάφεραν να ολοκληρώσουν έναν αγώνα ο οποίος εξελίχθηκε σε φαρσοκωμωδία.

Κι όλα αυτά, σε μία σειρά που ως μοναδικό έπαθλο έχει το γόητρο. Δε θέλουμε ούτε να φανταστούμε τι θα συνέβαινε αν οι αγώνες αυτοί έκριναν κάτι πιο ουσιαστικό.

Δε θα κάνουμε τη χάρη σε κανέναν και θα παλέψουμε για τη νίκη το Σάββατο στο «Νίκος Γκάλης», ακόμα κι αν η έκβαση της σειράς είναι (προ)αποφασισμένη…

Άργησε πάρα πολύ η ανακοίνωση…

3 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
Vamos_G1

Too little, too late…

badgrandpa

ανακοινωση να χαμε να λεγαμε, κλάν μάιν ον δε λάιν…ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΛΚΟ ΚΑΠ ΤΩΡΑ