Ο Προμηθέας Πατρών ανακοίνωσε φιλικό με τον Άρη στα Ιωάννινα στις 7/9, το οποίο θα είναι το πρώτο για τους “κιτρινόμαυρους” μέχρι στιγμής, καθώς θα ακολουθήσει με τον Κολοσσό Ρόδου στην Θεσσαλονίκη στις 14 του ίδιου μήνα.

 

Πηγή: Ανακοίνωσε φιλικό με τον Άρη ο Προμηθέας – PRESSARIS

Θα πάμε για Γιάννενα… Ελπίζω να πάμε με το λεωφορείο της ομάδας , γιατί αυτή τη στιγμή αρκεί και ένα ταξί…

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dom

Και όχι τίποτα άλλο, μα το ταξί κοστίζει..

Corto Malteze

Εγώ πάντως μπορώ να πάρω ρεπό στις 7. Το τελευταίο δίμηνο λόγω υποχρεώσεων δεν είχα χρόνο για προπονήσεις αλλά 10 λεπτά στο 2 θα αντέξω. Πόντους μη περιμένετε, ίνδαλμα μου ήταν ο Μούρτος😁😁. Α και δελτίο δε άλλη ομάδα δεν έχω, οπότε όλα κομπλέ και με τα Μπαν πρόεδρε.

Sam Vincent

Έχω πληροφορία πως ο Λευτέρης ,παρόλο που θα φύγει για παο , για να ξεχαρμανιάζει θα έρχεται εκτός από τις διπλές προπονήσεις και στα φιλικά , ξεκινώντας από τα Γιάννενα . Επίσης ,ο κόουτς Σούλης θα σχεδιάσει plays , τακτική ,μοίρασμα χρόνου κατα την διάρκεια του ταξιδιού μέσα στο πουλμαν ,ανάλογα με ποιους παίκτες θα επιβιβαστούν σε αυτό. Επίσης τα μισά συστήματα του Σούλη θα είναι με Λευτέρη στην ομάδα και τα άλλα μισά χωρίς αυτόν .Το πούλμαν θα είναι εφοδιασμένο με ανάλογο εξοπλισμό , ανταλλαγής εγγράφων ,εκτυπωτών φωτοτυπικών intrnet , για την περίπτωση επιτόπιου …ξεμπαναρίσματος ,υπογραφής συμβολαίων κτλ για να μην χάνεται πολύτιμος χρόνος .
Υ.Γ. Σκέφτηκε κανείς το ενδεχόμενο να υπογράψουμε ξανά το… Βαγγελόπουλο ?

vaggelaris

Γελάει ο κόσμος. Ποια φιλικά ρε παιδιά?