“Ο Α.Σ ΑΡΗΣ και το Aris Elite Basketball Program ανακοινώνουν τη διεξαγωγή προπονητικού camp δύο περιόδων (7/6-25/6 και 5/7-23/7) για αθλητές ηλικίας 9-18 ετών (γεννημένοι 2004-2011), στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΑΡΗ.

Με στόχο την ομαλή επανένταξη των αθλητών στην προπονητική διαδικασία, αλλά και και την ατομική βελτίωση και την εκμάθηση των βασικών αρχών του μπάσκετ, το έμπειρο και απόλυτα καταρτισμένο προπονητικό τιμ της Ακαδημίας μας, σε συνεργασία με τους εκλεκτούς προσκεκλημένους που θα το τιμήσουν με την παρουσία τους, θα προπονήσει τους νεαρούς αθλητές αποκαλύπτοντας τα μυστικά του αθλήματος μέσω ενός εξειδικευμένου προγράμματος για μικρές ηλικίες.

Το πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο για αρχάριους και προχωρημένους αθλητές. Κάθε γκρουπ χωρίζεται βάσει ηλικίας, δυναμικότητας και είναι προσαρμοσμένο έτσι ώστε οι νεαροί αθλητές να εξελίξουν τις ικανότητες τους σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Για εγγραφές:

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6941 411160

ή για ηλεκτρονική εγγραφή στο https://arisbcacademy.gr/εγγραφη/

Πηγή: Ανακοίνωσε διοργάνωση Camp η Ακαδημία Μπάσκετ του ΑΡΗ – AllAboutARIS.gr

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Hunter

Με την πρώτη ματιά, βλέποντας στη φωτογραφία το Νετζήπογλου νομίζεις ότι βλέπεις το Δοξάκη στα νειάτα του, όπως φαίνεται προφίλ…
Καμμία σχέση σε αξία οι δύο παίχτες βέβαια. Ο Όμηρος φαίνεται να διαθέτει το ταλέντο για πολύ καλή καριέρα