Πρώτο μέλημα της νέας διοίκησης που θα προκύψει εντός της βδομάδας στον μπασκετικό Άρη είναι να βρεθούν άμεσα τουλάχιστον 70-80 χιλιάδες ευρώ έως το τέλος του χρόνου, για να μπορέσει η ομάδα να λειτουργήσει σωστά.

Προφανώς και χρειάζονται άτομα για να πάρουν αποφάσεις, κάτι που δεν έκανε ο Γουλιέλμος (ή το έκανε τελείως λάθος το προηγούμενο διάστημα), ωστόσο τα χρήματα είναι άκρως απαραίτητα και για να πληρωθούν οι παίκτες τουλάχιστον μία δόση συμβολαίου (έχουν εισπράξει ένα μήνα, εκτός του Μόρις που έχει εισπράξει δύο) και να καλυφθούν άλλες υποχρεώσεις, κυρίως αυτές που σχετίζονται με το δημόσιο και τα ban της FIBA.

Πηγή: Αναζητούνται ως το τέλος του χρόνου 70-80 χιλιάδες ευρώ – PRESSARIS

 

7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
NAOS 80-0

με 1300 εισιτήρια κομμένα στο παιχνίδι με Πανιώνιο, 250 με Ιωνικό και 280 με Κολοσσό δεν πάμε πουθενά…

NAOS 80-0

ακόμη και 2500 να έχουν φτάσει τα διαρκείας (που δεν το πιστεύω) τα νούμερα δεν είναι εκεί που θα έπρεπε…την Κυριακή πχ χωρίς αγώνα του ποδοσφαίρου έπρεπε να είναι τουλάχιστον 2000…

timemaster

Γιατί το ποσό μου φαίνεται πολύ μικρό;
Έτσι κι αλλιώς η ομάδα έχει κοντά στα 100.000 το μήνα υποχρεώσεις. Οπότε το να κλείσει κάποιες τρύπες από τις απληρωσιές και να πληρώσει και τα τρέχοντα έξοδα σίγουρα θα χρειάζεται περισσότερα λεφτά.
Εκτός και αν είναι όπως τα εξτρά λεφτά που ζήτησε και ο Γουλιέλμος το Καλοκαίρι για να διώξει το μπαν.

spire

Φαντάζομαι ο ποιητής εννοεί ως 31 Δεκέμβρη, δηλαδή σε 20 μέρες, όχι τέλος της σεζόν.
Μακάρι να είναι μικρό, αλλά αν αρχίσαμε με 70-80χ, όσο θα σκάνε μπαν θα ανεβαίνει.

timemaster

Αυτό λέω. Κάθε μήνα η ομάδα έχει έξοδα περίπου 100.000 τον μήνα. Αυτόν τον μήνα προφανώς δεν πλήρωσε τίποτα. Όμως δε πλήρωσε κ τους προηγούμενους μήνες. Οπότε το κεφάλαιο που χρειάζεται άμεσα για να πάρουμε ανάσα πρέπει να είναι μεγαλύτερο.