Ο αγώνας της Κυριακής ανάμεσα στον ΑΡΗ και τον ΠΑΟΚ δεν θα διεξαχθεί την Κυριακή-όπως είχε προγραμματιστεί εδώ και αρκετό καιρό, εξαιτίας της αδυναμίας της αστυνομίας να εγγυηθεί τα μέτρα τάξης.

Το αίτημα του ΑΡΗ είναι ο αγώνας να διεξαχθεί την Δευτέρα (12/3). Μάλιστα, οι Κίτρινοι έχουν αγωνιστεί Δευτέρα-Τετάρτη κατά τη διάρκεια της σεζόν. Συγκεκριμένα, στις 10/12 είχαν αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό και στις 12/12 αγωνίστηκαν κόντρα στην Ζιελόνα Γκόρα.

Πηγή: Αναβολή του ντέρμπι, αίτημα να διεξαχθεί την Δευτέρα | AllAboutARIS.com

Λογικά βιαζόμαστε για οικονομικούς λόγους και το καταλαβαίνω. Αλλά Δευτέρα;

Και σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΚΑΕ , μέσα στη βδομάδα θα αποφασιστεί το πότε θα γίνει

7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Toby B

Η απόφαση είναι πραγματικά αίσχος και πάει τον ελληνικό αθλητισμό πολλά χρόνια πίσω. Δεν έχω ξανακούσει να αναβάλλεται επίσημος αγώνας για ένα συλλαλητήριο το οποίο μπορεί πολύ απλά να γίνει άλλη ώρα, άλλη μέρα κτλ. Επιπλέον, το παιχνίδι των δίπλα με την ΑΕΚ (ποδόσφαιρο) είναι κεκλεισμένων των θυρών, οπότε δεν θα έχει κόσμο εκεί, σωστά? Και γω διαφωνώ κάθετα με τη Δευτέρα, μας έβαλαν να παίξουμε Δευτέρα μεσημέρι στο ποδόσφαιρο (χωρίς ουσιαστικό λόγο και αυτό). Ας γίνει Κυριακή βράδυ στις 8 ή στις 9. Το συλλαλητήριο δεν μπορεί να γίνει δηλαδή στις 12 το μεσημέρι?

GeorgeG

Εντάξει το τερμάτισαν.
Η όνειδος της πόλης κάνει συλλαλητήριο και πρέπει το παιχνίδι να γίνει μεσοβδόμαδα με τεράστια χρηματική ζημιά για την ομάδα.

GeorgeG

Άλλο είναι να γίνει Σ/Κ και να μπορεί να πάει ο άλλος με το παιδί του και άλλο μια καθημερινή που όλοι δουλεύουμε.
Εγώ προσωπικά δεν θα μπορέσω.

Jim Patras

Αφου δεν υπάρχει ΑΡΗΣ-παοκ,όσοι είναι πιστοί,ας κάνουν τον κόπο το απόγευμα της Κυριακής να πάνε στην Μίκρα..