Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι μετά από αίτημά της προς τον ΕΣΑΚΕ, αναβλήθηκε ο αγώνας με τον Ολυμπιακό, για την 11η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί τη Δευτέρα 20/12 (17:15).

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ αιτήθηκε την αναβολή του αγώνα λόγω διασποράς του Covid-19 στην ομάδα μας, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση των κρουσμάτων. Η ομάδα υποβλήθηκε σήμερα Σάββατο (18/12) σε νέα τεστ PCR. Σήμερα δεν πραγματοποιήθηκε προπόνηση και ο χρονικός ορίζοντας της επιστροφής στο παρκέ θα προσδιοριστεί από τα αποτελέσματα των τεστ.

Ενημερώνουμε τους φίλουςτου ΑΡΗ οι οποίοι ήδη έχουν προμηθευτεί εισιτήριο για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, ότι το εισιτήριό τους θα ισχύει τη μέρα που θα οριστεί εκ νέου ο αγώνας.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

«Mε ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ, η προγραμματισμένη για την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου συνάντηση της 11ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League Άρης – Ολυμπιακός, αναβάλλεται, με τη σύμφωνη γνώμη των ανωτέρω ομάδων, για λόγους ανωτέρας βίας.

Και ειδικότερα προκειμένου να διασφαλισθεί, στο μέτρο του δυνατού, η διασπορά του κορωνοϊού COVID-19, η προστασία της ατομικής και δημόσιας υγείας από τον ανωτέρω ιό και η ασφάλεια των αθλητών και των λοιπών εμπλεκομένων στη διεξαγωγή του αγώνα, μετά τα κρούσματα κορωνοϊού που διαγνώσθηκαν σε μέλη της ομάδας της ΚΑΕ Άρης.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συνάντησης θα ανακοινωθεί από τον ΕΣΑΚΕ».

 

Πηγή: Αναβολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό – ΚΑΕ ΑΡΗΣ / Aris BC – Official Page & Online Store