Αναβολή στη νέα αίτηση για κατάπτωση εγγυητικής

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανέβαλε την εκδίκαση της αίτησης για κατάπτωση της εγγυητικής του ΑΡΗ. Μάλιστα, η ΕΕΑ ανέβαλε την εκδίκαση για αόριστο χρονικό διάστημα, κάτι που επιθυμούσε η πλευρά των “Κιτρινόμαυρων”.

Η αναβολή δίνει μάλιστα την ευκαιρία στον ΑΡΗ να προχωρήσει σε νέες συζητήσεις με τους πιστωτές, αφού τα πρώτα μηνύματα δεν ήταν ενθαρρυντικά σε κάποιες περιπτώσεις.

Πηγή: Αναβολή στη νέα αίτηση για κατάπτωση εγγυητικής | AllAboutARIS.com

Επιτέλους ένα νέο που θυμίζει μπασκετικό Άρη!

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vaggelaris

Ποσο θα αντεξουν αραγε οι ομαδες ετσι ομως? Χωρις αγωνες χωρις εσοδα χωρις ελπιδα για καποια χορηγια. Για αυτο κ πρεπει να συνεχιστουν οι αγωνες(πλην κρουσματων) παρα το λοκνταουν. Με τα ιδια σκληρα πρωτοκολλα νομιζω μπορουν να παιζουν. Αλλιως αντιο ΕΡΤ αντιο στοιχιμαν. Κ το κραχ θα ερθει πιο κοντα

Sam Vincent

Εγώ θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στους υπευθύνους , την ΕΟΚ ,την Μπασκετ Λίγκ ,τον ΕΣΑΚΕ και την Ελληνική κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στο θέμα . Οσο μεγαλύτερο το χρονικό διάστημα που θα ξαναγωνιστεί η ομάδα μας ,τόσο το καλύτερο . Είμαι σε κρίσιμη ηλικία και ήδη το αίμα είναι παω από το κεφάλι μου .

Hunter

Δεν πρόκειται να γίνει το πρωτάθλημα, αφού το ξέραμε, η κατάσταση μύριζε μούχλα απ’τον Απριλιο. Εκτός αν αναγκάσουν τους παίχτες να παίζουν όπως εκείνος στην Ουκρανία με ειδική ενσωματωμένη μάσκα στο πρόσωπο.
Μπήκαμε δυστυχώς σε μία νέα φάση της ανθρωπότητας και οι συνήθειες, οι προτεραιότητες και η ζωή μας θα αλλάξουν ριζικά