Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ
Η σύσκεψη για θέματα που αφορούν τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, Παναθηναϊκός-Άρης, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (27/1), μετά από αίτημα και συμφωνία των δύο ομάδων.
Πηγή: Στην ΕΟΚ το “κύπελλο” της… φαιδρότητας! Αναβλήθηκε για την Παρασκευή η σύσκεψη – PRESSARIS
Eμμετος.Αηδια.Ελεος. οver..
ε καλά οι ομάδες το ζητήσανε , μπορεί να το ζητήσαμε εμείς πχ για να είναι εκεί ο Λάσκαρης. Εκτός αν ξέρεις κάτι άλλο εσύ
Δε γνωριζω κατι παραπανω ουτε πηγαινε καθαρα στο οτι παρθηκε αναβολη.
Απλα μιλαμε για κατι που δεν ειναι περιπλοκο.Συνεναισαν και οι δυο στο να γινει βορεια ο αγωνας.Βρισκεις τα γηπεδα που πληρουν τις προυποθεσεις, ξεχωριζεις τα 3-4-5 καλυτερα για να εχεις εναλλακτικες.Μιλας με αστυνομια, δημους κλπ και βλεπεις που ειναι εφικτο να γινει.Θα πειραξει τον Αρη η τον ΠΑΟ αν ο αγωνας γινει Ξανθη η Καστορια; (παραδειγμα)
δε ξερω ποια ακριβως γηπεδα πληρουν τις προυποθεσεις αλλα δε γινεται να μην υπαρχουν τουλαχιστον δυο επιλογες.
Σχολιασα ετσι γιατι το θεμα παει απο αναβολη σε αναβολη λες και θα λυσουμε το Κυπριακο
υπό αυτήν την έννοια έχεις δίκιο…
Προεκειψε κ τα εγγραφο της ξανθης.Και αυτο μπορει να παιζει ρολο.Λεω εγω τωρα.
Απο χθες ειχε σταλθει αυτο,απλα σημερα βγηκε στην δημοσιοτητα
Ναι αλλα κ την παραταση μου φαινεται εχθες την ζητησανε.Ετσι νομιζω.