Ανέστης Πεταλίδης: Ο «Πατριάρχης» του Άρη που έβαλε τις βάσεις της «Αυτοκρατορίας» (vid)

Σαν σήμερα, πριν από 9 χρόνια, έφυγε από την ζωή ο Ανέστης Πεταλίδης.

Ο άνθρωπος που πέρασε όλη του τη ζωή προσφέροντας στον Άρη, που πέρασε από όλα τα πόστα και έβαλε τις βάσεις για να γίνει η ομάδα αυτό που είναι τώρα, τουλάχιστον στη συνείδηση μας.

Για αυτόν τον άνθρωπο λοιπόν, δεν υπάρχει -μέχρι τώρα τουλάχιστον-ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ , ούτε μια ανακοίνωση της ΚΑΕ ή του Ερασιτέχνη.

Ξέρετε τι με ενοχλεί;

Οι άνθρωποι που πουλάνε Αρειανοσύνη, τα σάιτ που γράφουν το Άρης με κεφαλαία γιατί έτσι νομίζουν πως κάτι κάνουν, ενώ ουσιαστικά το μόνο που κάνουν είναι να ασχολούνται όλη την ώρα με το τι γίνεται στον συμπολίτη, παρά στην ομάδα μας, έτσι απλά ξεχνάνε.

Ίσως να ξέχασαν, γιατί έχουν συνηθίσει πλέον να γράφουν άρθρα, κάνοντας copy paste.

Οι άνθρωποι που διοικούν ΚΑΕ και Ερασιτέχνη, επαναστάτες και κυνηγοί φαντασμάτων, αλλά όταν έρχεται στην δικιά μας ιστορία και στο πως τιμούμε τους πραγματικούς μας ήρωες, τους ανθρώπους που πραγματικά έχτισαν μια αυτοκρατορία από το τίποτα, δεν πιστεύουν πως αξίζει μια ανακοίνωση, ένα τουίτ βρε αδερφέ, για τον Πατριάρχη μας.

Ίσως έχει κολλήσει το πληκτρολόγιο από τα μέλια της χθεσινής ανακοίνωσης για τον Αυγενάκη, ποιος ξέρει.

Δεν πειράζει, είμαι σίγουρος πως ο Πεταλίδης ξέρει ότι τον θυμόμαστε και τον τιμάμε καθημερινά, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Έστω κι αν δεν το κάνουμε “επίσημα”!

10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
aris6emperor

Μπράβο. Όπως είχε πει κάποτε ο μακαρίτης ο Σπύρου: «Τα κάστρα πέφτουν εκ των έσω».

Ian 73

Προσυπογράφω .

Πες τα!💪

gerorge

Κυριε Λευτερη παντα πιστευα οτι μας διαβαζατε εδω μεσα.Ή εστω καποιος δικος σας δεν πειραζει,εκανε δουλιτσα

aris6emperor

«Ξύπνησε» έστω και αργά η ΚΑΕ.

Ian 73

Ότι μας διαβάζουν το πιστεύω κ εγω

fantomas

Μπράβο!

Admiral Votsis

Αδέρφια μου.
Εδω και καιρό συνειδητά δεν συμμετέχω στις συζητήσεις μας.
Ενδιαφέρομαι αλλά προτιμώ να είμαι παρατηρητής.
Το Αβαταρ μου τα λέει όλα.
Καλη Ανάσταση Ανέστη.

Στηρίζω την ομάδα αλλά πλέον το ζήτημα δεν είναι οικονομικό μόνο αλλά και ηθικό.

Τι αντιπροσωπεύουμε;

Καλη δύναμη για την νέα σεζόν .

Μαζί σου Ναυαρχε