Το δικαστικό συμβούλιο απέρριψε το αίτημα των ελβετικών δικαστικών Αρχών, καθώς η ίδια υπόθεση διερευνάται ήδη από την ελληνική Δικαιοσύνη και συγκεκριμένα εκκρεμεί στο στάδιο της ανάκρισης, όπου είναι κατηγορούμενοι σε βαθμό κακουργήματος ο Νίκος Λάσκαρης και η Τζώρτζια Ευσεβίου.
Γιά την υπόθεση της υπεξαίρεσης η Τζώρτζια Ευσεβίου κατέβαλλε την εγγύηση των 200.000 ευρω, που όρισε η ανακρίτρια μετα από την απολογία της και πλέον είναι ελεύθερη
Αντίθετα ο Νίκος Λάσκαρης δεν κατάφερε μέχρι τωρα να συγκεντρώσει το αντίστοιχο ποσόν της δικής του εγγύησης και υπέβαλε αίτηση μετατροπής της σε άλλο τρόπο πληρωμής και συγκεκριμένα μεσω υποθήκη σε ακίνητο του στο εξωτερικο ή μέσω εγγυητικής επιστολής τραπέζης.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των “Δικογραφιών”, ο πρόεδρος  της ιστορικής ομάδας Μπάσκετ κατέθεσε στην ανακρίτρια αίτηση μετατροπής του ποσού της εγγύησης, ζητώντας να γινει δεκτό, να την καταβάλλει μέσω υποθήκης σε ακίνητο του, η  με εγγυητική επιστολή τράπεζας.
Η ανακρίτρια προς το παρόν δεν απάντησε, καθως χρειάζεται και η σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέα γνωμοδοτήσεων.
16 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sam Vincent

Το δικαστικό συμβούλιο απέρριψε το αίτημα των ελβετικών δικαστικών Αρχών για έκδοση της Τζώρτζια ” Μέχρι να την “εκδώσουμε ” στην Ελλάδα ,ας την εκδώσουμε τουλάχιστον στην Ελβετία ,που είναι και κανονική χώρα , γιατί σε λίγο καιρό θα εκδοθούμε όλοι μαζί για να μην μας εκδώσουν σε καμιά Β εθνική και μετά γίνει ,όπως είπε ο μεγάλος Χαρυ Κλιν ,” της εκδιδομένης γυναικός το κιγκλίδωμα”

experience

Πάλι καλά, είχα ένα άγχος για την Τζιώρτζια

kaptsik

Αν-εκδοτη

emperor1

Ασχημη εξελιξη για μας. Θα πιεζοταν πιο πολυ το ζευγος να εξαφανιστει. Εδω εχει κατσει πανω στην εγγυηση και θα δικαστει σε 5 χρονια. Οι ελβετοι που δεν μασανε απο τριγωνικες συναλλαγες και παιζουν τα οικονομικα στα δαχτυλα θα την μπουζουριαζανε στο πι και φι

Night Audit

Λογική εξέλιξη και δεν είναι καν εξέλιξη , είναι κάτι που θα γινόταν και που επιδιώκει το ζεύγος , να δικαστεί εδώ κι όχι στην Ελβετία κι από την στιγμή που ξεκίνησε η δικαστική διερεύνηση εδώ , πρέπει πρώτα να τελειώσει το πράγμα εδώ και μετά – αν χρειαστεί – να εκδοθεί στην Ελβετία.
Μη θεωρείται τους Λασκαραίους χαζούς , άλλωστε και η Τζώρτζια δικηγόρος είναι , ξέρει τι πρέπει να κάνει.
Ότι κάνουν είναι υπολογισμένο για να φέρει τα πράγματα εκεί που θέλουν.
Όπως και το θέμα της εγγύησης του Λάσκαρη , δεν είναι γιατί τον κρέμασε η Τζώρτζια και πλήρωσε μόνο τα δικά της , έχουν πλάνο.

John Havlicek

με όλα αυτά είσαι σίγουρος πως η Τζώρτζια είανι δικηγόρος με πτυχίο ; γιατί ΄συνηθίζετε και πρόσφατα είχαμε και σχετικό περιστατικό : Εργαζόταν ως γιατρός στο νοσοκομείο Καβάλας για 17 χρόνια χωρίς πτυχίο

Night Audit

Με πτυχία ή χωρίς , μια χαρά τα πάει στη ζωή της μέχρι τώρα

John Havlicek

τι το καλό βλέπεις εσύ στην ζωή της δηλαδή ;

Night Audit

Εσύ τι βλέπεις αποτυχημένη; Ή να στο πω έτσι αν είναι αποτυχία να ζεις στο Μονακό να νοικιάζεις στο Κολωνάκι να έχεις 3-4 offshore και να κάνεις ζωαρα, τότε ας αποτύχω κι εγώ στη ζωή μου

John Havlicek

στο εύχομαι λοιπόν

Night Audit

να σαι καλά κι αν πιάσει η ευχή σου θα στείλω το ελικόπτερο μου να σε φέρει για καφέ στο Μονακό

John Havlicek

ή στον Κορυδαλλό

John Havlicek

και εκεί πηγαίνουν ελικόπτερα

Night Audit

Εσύ πιστεύεις πως η Τζώρτζια θα μπει φυλακή;
Αν φτάσουν μέχρι εκεί , το μωράκι θα take one for the team.

John Havlicek

η Τζώρτζια είναι απάτη όπως και ο Νικολάκης , ο χρόνος θα μας δικαιώσει

alan tomidy

Τη γλίτωσε το “μωρό”! Το άλλο “μωρό” (Λάσκαρης) δεν ξέρω πως θα τη γλιτώσει γιατί χρήματα για την εγγύηση από ό,τι διαρρέεται δεν έχει! Και σε αυτό το θέμα, μόνο υποσχέσεις είναι (σε ανακριτές και δικαστές από τους οποίους ζητά να πληρώσει με εγγυητική τράπεζας ή υποθήκη ακινήτου!), όπως και με μας, αν είναι όμως να πληρώσει, δεν έχει μία! Α, ρε με ποιον άφραγκο μπλέξαμε τόσο καιρό!