Το σκάνδαλο του ΕΣΑΚΕ ολοκληρώθηκε. Η Επιτροπή Πρωταθλήματος αν και αναρμόδια βάσει του κανονισμού πρωταθλήματος συνεδρίασε σήμερα και αποφάσισε να μεταθέσει το ΠΑΟΚ – Άρης από Σάββατο 24/11 σε Κυριακή 25/11.

Πηγή: Ξετσίπωτος ΕΣΑΚΕ, άλλαξε τη μέρα του ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ!

ΔΕν ήλπιζα σε κάτι άλλο, αλλά είναι ωραίο πως τα βγάζουμε όλα στη φόρα. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε  μέχρι να έρθει η ώρα που θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι ουσιαστικό (εκλογές πχ)

7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ChrisSiak

Πόση αλητεία όμως ρε φιλε.

ChrisSiak

Ισχύει. Κ αυτό περιμένω τουλάχιστον έχοντας την συγκεκριμένη ιδιότητα ο Γουιλ. Του δικηγόρου εννοώ. Καταστάσεις όπως η συγκεκριμένη σηκώνουν αρκετή γραφικότητα είναι η αλήθεια.

Σου μπαίνει ή δε σου μπαίνει στο μυαλό ο παράγοντας διαιτησία τώρα αν μπορέσεις κ τους κοντραρεις εκεί μέσα στα ίσια;

Να θες να είσαι φίλαθλος κ με το ζόρι να σε κάνουν οπαδό.

Βόθρος.

JamesForrest

“… Η Επιτροπή Πρωταθλήματος αν και αναρμόδια βάσει του κανονισμού πρωταθλήματος …”
Είτε είναι όντως αναρμόδια και φταίει ο Γουίλ που ως δικηγόρος δεν προσβάλλει την απόφαση (ή γιατί για δικούς τους λόγους δεν θέλει να την προσβάλει), είτε είναι πραγματικά αρμόδια (γι’ αυτό και αποφασίζει) και μας ταίζει οπαδικό σανό το pressaris.
Εγώ πάντως αυτό καταλαβαίνω.

ChrisSiak

Κάτι άλλο τελευταίο μετά την «ανακοίνωση» της ΚΑΕ.

Θα προτιμούσα κανονική ανακοίνωση να αναφέρει τα τεκταινόμενα. Όχι χασταγκς κ βαρύγδουπες ατάκες γεμάτες «νόημα».

Ian 73

Η ειδοποιός διαφορά μιας σοβαρής κοινωνιας απο μια μη, είναι η τήρηση των κανόνων, η ισχύς των ιδίων μέτρων και σταθμών. Η ελληνικη δεν είναι και τα προαναφερομενα δεν ισχύουν σε σοβαρότερους τομείς, πόσο μάλλον στον αθλητισμό.