ΚΑΕ για τη συνέχιση του ματς με Άρη: “Τα αστεία πρέπει να τελειώσουν”

Θιγμένη από την απόφαση του ΑΣΕΑΔ να συνεχιστεί ο αγώνας με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο δήλωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, υποστηρίζοντας πως με την ανατροπή των δεδομένων τιμωρείται ουσιαστικά η δική της ομάδα.

10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vamos_G1

Βρε βρε τα πουλάκια μου…

skoraris

ποιους εκθέτουν;;;;; χαχα0χα0χα0χα

Night Audit

Καλά , δεν είπαμε όχι ειρωνείες ; 😂

The_Emperor_Is_Dead

Kαλά αυτόι δεν χτυπιόντουσαν ότι θέλουν να συνεχιστεί το μάτς και ότι δεν γουστάρουν να παίρνουν παιχνίδια στα χαρτιά;;;Έτσι δεν έλεγε ο Ζουρνατζίδης και ο Σταυρόπουλος στο παλέ;Έτσι δεν έλεγε ο Μπάνε,οι σύνδεσμοί τους μέχρι και ανακοινωση είχαν βγάλει!Αλλά τα πουλάκια μου μιλούσαν εκ του ασφαλούς,ήξεραν ότι διακοπή σημαίνει και τελική απόφαση και παιχνίδι στα χαρτιά και το παιζαν “αγνό παρθένο μαλλί” εκ του ασφαλούς!Τώρα μπάνε-ζουρνατζίδη-σταυρόπουλε,τί έγινε,άρχισε να ιδρώνει ο κ@λος μάς;;Δε ντρέπετστε λίγο λέω εγώ!!Και άντε,οι άλλοι δύο είναι άσχετοι απο μπάσκετ,εσύ Μπάνε,και εσύ το ίδιο τροπάρι;Μήν με διορθώσει κανείς,και ο σταυρόπουλος ιδέα δεν είχε απο μπάσκετ,γι αυτό τον έβαλα στην ίδια κατηγορία με τον ζουρνατζίδη

experience

Απίστευτα άκυρη τοποθέτηση. Μόνο την τελευταία παράγραφο να διαβάσεις δε χρειάζεται κάτι άλλο. Είσαι υπέρ της συνέχισης γιατί έτσι πιστεύεις ότι είναι το σωστό όχι επειδή τότε δεν έχεις τραυματίες και τώρα έχεις οπότε λες φέρε τους δύο βαθμούς να τελειώνουμε. Τεράστιες μπαρούφες. Ενισχύεται η παράνομη συμπεριφορά, γιατί απολαμβάνεις άριστη φιλοξενία στο κρατικό, τι να σου πω. Απλώς όταν πάμε εκεί να περιμένουμε τα χειρότερα. Απλώς εκτίθενται ανεπανόρθωτα.

Παναγιώτης

Τον αράπη και αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς…
Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν…
Τους ξέρουμε χρόνια τώρα…

Επίσης επειδή δεν υπάρχουν κενές ημερομηνίες για να γίνει ο αγώνας έχουν πολύ χρόνο μπροστά τους να το κυνηγήσουν σε όλα τα επίπεδα.

vayio

Η αποφαση του Ασεαδ ειναι η πλεον τελεσιδικη, ετσι? Εννοω οτι δεν υπαρχει καποιο δικαιοδοτικο οργανο να την αλλαξει την αλλαξει ξανα, σωστα? Ρωταω γιατι πολλες αντιδρασεις βλεπω απο διαφορους τιμητες της δικαιοσυνης και φοβηθηκε το ματι μου…

Night Audit

Ο Γρόλιος είχε πει πως μόνο προσφυγή στο συμβούλιο της επικρατείας μπορεί να γίνει.