Αλεξανδρής: «Η μετάβαση με πούλμαν χαλάει τη διάθεση της ομάδας»:

Αναφερόμενος στο αυριανό πρόγραμμα των «κίτρινων», είπε: «Στις 11 έχουμε προπόνηση και θα αναχωρήσουμε μετά τη 1. Έχουμε μεριμνήσει ώστε τουλάχιστον να φάμε κατά τη διαδρομή, ώστε να μην χρειαστεί να σταματήσουμε, για να κερδίσουμε χρόνο. Μόλις φτάσουμε στην Αθήνα, θα πρέπει να κάνουμε και τη μελέτη του αντίπαλου στο βίντεο».

Πικ-νικ η φάση… Εσύ Ταπούτο κάνε τα τοστάκια, εσύ Κερούς φέρε τα hot dogs…

 

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μίλησε και για την επόμενη σεζόν, τονίζοντας: «Έχω συμβόλαιο και για τον επόμενο χρόνο, αλλά δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, στον αθλητισμό δεν μπορείς να είσαι βέβαιος. Εφόσον πάντως συνεχίσω στην ομάδα, θα πρέπει να παραμείνει αυτός ο πυρήνας παικτών. Θα ζητήσω να μείνουν γύρω στους 7 παίκτες από την σημερινή ομάδα. Κάποιοι έχουν ήδη συμβόλαιο για τη νέα χρονιά, άλλωστε, ενώ ο Κερούς έχει τριετές συμβόλαιο από όσο γνωρίζω».

Σε σχετική ερώτηση, μάλιστα, προσφέρθηκε να πάρει πρωτοβουλίες για την παραμονή των παικτών, εάν αυτό χρειαστεί: «Φυσικά θα έχω κάθε διάθεση να συνομιλήσω εγώ προσωπικά με τους παίκτες για την επόμενη χρονιά, εφόσον μου ζητηθεί. Όλοι τους γνωρίζουν πώς έχουν τα πράγματα και έχουν ρίξει τις απαιτήσεις τους. Εκείνο που τους απασχολεί, είναι να πληρώνονται τακτικά, να υπάρχει μια ομαλότητα στον τρόπο που θα αμείβονται».

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
olakitrina.gr

άλλαξες φοντο.Μπραβο πολυ ωραια το εκανες!