Αρχική Slider Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Η τελευταία επιθυμία του γίνεται πράξη – Σε δημοπρασία τα...

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Η τελευταία επιθυμία του γίνεται πράξη – Σε δημοπρασία τα Ολυμπιακά μετάλλια και οι δάδες του

134
1

 

Η τελευταία επιθυμία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη να βγουν σε δημοπρασία τα μετάλλια που κέρδισε στους Ολυμπιακούς Αγώνες και οι τρεις Ολυμπιακές δάδες που κράτησε ως λαμπαδηδρόμος, γίνεται πράξη.
Λίγους μήνες μετά τον θάνατο του Ολυμπιονίκη, που συγκλόνισε την ελληνική κοινωνία, η οικογένειά του ανακοινώνει ότι τα μετάλλια και οι δάδες του να δημοπρατηθούν ώστε να χρήματα να δοθούν σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς για να σωθούν παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Σημειώνεται ότι ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έφυγε από τη ζωή στα 43 του νικημένος από μία σπάνια μορφή καρκίνου, το καρκίνωμα NUT.

Η τιμή εκκίνησης για κάθε Ολυμπιακό μετάλλιο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη είναι 50.000 ευρώ, για τη δάδα που κράτησε ως πρώτος λαμπαδηδρόμος το 2008 η τιμή εκκίνησης είναι 3.000 ευρώ και για τις άλλες δυο δάδες τα 2.000 ευρώ.

Όσοι θέλουν να προσφέρουν χρήματα για τον ιερό σκοπό του δις αργυρού Ολυμπιονίκη, μπορούν από σήμερα έως την άλλη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου να το κάνουν με ένα κλικ στο www.alexandrosnikolaidis.com/gianasotheienapaidi.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν απευθείας και ισόποσα σε 7 μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και στις αντίστοιχες οικογένειες.

-ΛΑΜΨΗ – Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος
-ΦΛΟΓΑ – Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες
-Παιδικό Χωριό SOS στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης
-Σύλλογος Σεισμόπληκτων Δήμου Μινώα Πεδιάδας “Η Ελπίδα” & στις Οικογένειες των 2 θυμάτων των φυσικών φαινομένων της 15ης Οκτωβρίου 2022 στην Κρήτη
-ΆΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων
-Γιατροί Χωρίς Σύνορα
-Κοινωνική Κουζίνα ο Άλλος Άνθρωπος

 

Πηγή: Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Η τελευταία επιθυμία του γίνεται πράξη – Σε δημοπρασία τα Ολυμπιακά μετάλλια και οι δάδες του

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Σε Αρειανό σάιτ ,γράφτηκε τπτ ,Νάιτ;

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com