Τεράστια νίκη και όπως ήρθε , αλλά και απέναντι στον αντίπαλο που ήρθε!
Οι 4 Παράγοντες
A1 AEK
ΟΜΑΔΑ | OffEff | DefEff | Pace | EFG% | ORR | TOR | FTR |
---|---|---|---|---|---|---|---|
ΑΡΗΣ | 107.6 | 95.9 | 75.3 | 50.0 | 22.6 | 15.6 | 26.9 |
AEK | 95.9 | 107.6 | 45.8 | 26.3 | 17.7 | 50.8 |
H AEK είχε την χειρότερη της επιθετική αποτελεσματικότητα στις 8 αγωνιστικές του πρωταθλήματος κι αυτό φυσικά έγινε εξαιτίας της καταπληκτικής μας αμυντικής προσπάθειας.
Shotchart
Οι πεντάδες μας
5άδες aek εντός
5άδα | MIN | OFF EFF | DEF EFF | +/- |
---|---|---|---|---|
XANTHOPOULOS MCNEAL MOURTOS WHITE COHEN | 3 | 208.3 | 69.4 | 8 |
XANTHOPOULOS ZARAS MOURTOS WHITE HAGINS | 2 | 208.3 | 0.0 | 8 |
XANTHOPOULOS ZARAS PELEKANOS WHITE HAGINS | 2 | 179.6 | 44.9 | 6 |
XANTHOPOULOS WATERS ZARAS COHEN SIMTSAK | 2 | 145.8 | 41.7 | 5 |
XANTHOPOULOS WATERS PELEKANOS COHEN SIMTSAK | 2 | 0.0 | 312.5 | -3 |
WATERS MCNEAL PELEKANOS COHEN SIMTSAK | 3 | 53.1 | 124.0 | -4 |
XANTHOPOULOS ZARAS MOURTOS COHEN SIMTSAK | 2 | 52.1 | 156.3 | -4 |
WATERS MCNEAL PELEKANOS WHITE HAGINS | 8 | 116.3 | 161.1 | -5 |
Off = Οι πόντοι ανά κατοχή της 5άδας
Def = Οι πόντοι ανά κατοχή που δέχτηκε η 5άδα
+/- = the team net points for the unit.
W= οι φορές που η 5άδα πέτυχε περισσότερους πόντους σε σχέση με τους αντιπάλους της
L= οι φορές που η 5άδα πέτυχε λιγότερους πόντους σε σχέση με τους αντιπάλους της
2 διαφορετικές πεντάδες μας είχαν από +8 στο παιχνίδι. Εκπληκτικό.
Floor Time Stats
Player Floor Time Stats aek ektos
PLAYER | +/- | NET P/M | MIN | NET OFF | NET DEF |
---|---|---|---|---|---|
XANTHOPOULOS | 16 | 59.0 | 58% | 1.070 | 0.837 |
WHITE | 15 | 57.3 | 71% | 1.070 | 0.923 |
MOURTOS | 14 | 53.9 | 40% | 1.104 | 0.815 |
ZARAS | 12 | 54.7 | 28% | 1.062 | 0.698 |
HAGINS | 9 | 27.4 | 45% | 1.099 | 0.956 |
MCNEAL | 1 | -27.0 | 66% | 0.991 | 1.090 |
COHEN | 0 | -19.9 | 40% | 0.942 | 1.057 |
WATERS | -6 | -56.4 | 54% | 0.929 | 1.203 |
SIMTSAK | -7 | -59.3 | 38% | 0.783 | 1.135 |
PELEKANOS | -9 | -75.5 | 61% | 0.894 | 1.223 |
Net+/- = Net plus-minus, δηλαδή η διαφορά μεταξύ στην επιθετική και στην αμυντική αποτελεσματικότητα , όταν ο παίκτης είναι στο παρκέ , σε σχέση με όταν είναι στον πάγκο.
Min =το ποσοστό των λεπτών που έπαιξε ο παίκτης σε σχέση με τα συνολικά λεπτά της ομάδας
Net Off= Πόσο καλύτερη ή χειρότερη είναι η ομάδα στην επίθεση , όταν ο παίκτης είναι στο παρκέ ( πάνω από το 1 είναι καλό , κάτω είναι κακό )
Net Def= Πόσο καλύτερη ή χειρότερη είναι η ομάδα στην άμυνα , όταν ο παίκτης είναι στο παρκέ ( κάτω από το 1 είναι καλό , πάνω είναι κακό )
Ο Ξανθόπουλος είχε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και τα νούμερα το δείχνουν!
εκτός από την άμυνα την φοβερή που παίξαμε η άεκ τα πήγε μέτρια στις ελεύθερες βολές. σε αντίθεση με εμάς που είχαμε 16/18. κ ο κούπερ γενικώς με τις βολές δεν..καλό παιχτάκι όμως.
Πάντως φέτος με τον ΄΄Κόκκινο Οκτώβρη΄΄ είχε εξαιρετικό ποσοστό από την γραμμή (19/23 83%) στο Eurocup &αρκ.καλό (22/30 74%)στη Βαλτική λίγκα..Και 11as. μέσο όρο..Είναι point guard που σε ανεβάζει επίπεδο.
ναι δν έχεις άδικο ,σε ελληνικό έδαφος δν του πάνε, μπορεί να είναι τυχαίο.δν δείχνει πολύ αξιόπιστος στις βολές πάνω στην πίεση πάντως. παρά τα στατιστικά του. στο σύνολο του μου άρεσε κ πιστεύω θα ανέβει κ άλλο.
κινδυνευοντας να με πουνε γκρινιαρη θελω να επισημανω πεντε πραγματακια παρα το πολυ καλο στησιμο του πριφτη δεν αποφυγαμε και παλι να μην μπορεσουμε να καθαρισουμε τον αγωνα εστω και αν πρηγηθηκαμε 20 ποντους στα τελη μαλιστα του 3ου δεκαλεπτου.χρειαστηκε η τρομερη ταπα του μακνιλ σε τριποντο και να αστοχησει η αεκ 2 φορες σε διποντο και δυο απανωτες χαμενες βολες του καρτερ οταν η διαφορα ηταν στους 7 ,3 λεπτα πριν το τελος.μη μου πει κανεις οτι ενιωθε σιγουρια στο τελος η δεν θυμηθηκε τα του κοροιβου.τελικα πηγαμε στους εννια τη διαφορα με το ζορι. ο διαστημικος γουαιτ για… Περισσότερα »
Εύστοχες οι παρατηρήσεις σου..Άλλωστε δε χρειαζέται να μαθαίνουμε πάντα μόνο από τις ήττες μας..Μπορόύμε να μαθαίνουμε και από λάθη που γίνονται σε νικηφόρα αποτελέσματα..
Το θέμα με τον White θα περιοριστεί & όταν θα έχουμε κάποιον στη θέση του Cupkovic που θα μπορεί να σταθεί στο παρκέ 10΄.
Θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει κάποια καλάθια όπως το 5-0 σερί που πήγε τη διαφορά στους 15 με αβίαστο λάθος στην επαναφορά. Είναι από τις φάσεις που δίνουν ψυχολογία και όταν πάιζεις με καλή ομάδα που μπορεί να το γυρίσει αυτά μετράνε με μία περίοδο να μένει. Είπαμε, μη βάλεις αλλά μη δώσεις και αιφνιδιασμό στον άλλο. Από κει και πέρα η αεκ είναι καλή ομάδα, έπαιζε στην έδρα της και εγώ περίμενα κάποια πίεση και μια αντεπίθεση, δεν περίμενα να πάει χαλαρά με διαφορά μέχρι το τέλος. Το θέμα είναι αν θα αντέχαμε, πετύχαμε όμως πολύ καθοριστικά καλάθια στην… Περισσότερα »
γενικώς όταν θα έχουμε ένα 30-35% ευστοχία κ παίζουμε καλή άμυνα θα κερδίζουμε. δν διαφωνώ οτι πάλι είδαμε βιαστικές επιθέσεις χωρίς να υπάρχει λόγος από την στιγμή που είχαμε το προβάδισμα. ευτυχώς συγκεντρώθηκαν γρήγορα κ άρχισαν να κερδίζουν φάουλ. κ εκεί δν καήκαμε είχαμε ευστοχία. να πω κ έναν καλό λόγο στον πελεκάνο που τον είχα στην μπούκα τελευταία, εξουδετέρωσε χέρστον. ο σάκοτα γιατί ξέχασε στον πάγκο τον παπαντωνίου, μου φαίνεται παίκτης που θα μπορούσε να μας πιέσει σε δεδομένες φάσεις. νομίζω οτι κ με uniks αυτό που πρέπει να γίνει είναι να κερδίζουμε συνέχεια φάουλ ,όχι βιαστικές επιθέσεις.
ο γουαιτ εκανε τοσο γρηγορα φαουλ γιατι το ματς ηταν στους 20 και δεν τον ενοιαζε και πολυ μιας που καλυτερα σε εκεινο το σημειο να εκανε καποια φαουλ μαζεμενα παρα να ρισκαραμε να φαμε καποια σουτ η λει απ…
Για αυτο που λες για το μαζεμα της διαφορας οκ απο τη μια ειναι θέμα συγκεντρωσης απο την αλλη μια καλή ομάδα δεν μπορεί θα αντιδράσει και αυτή. Τουλάχιστον αντιδράσαμε και εμεις καλά όταν πήγε να μας πλησιάσει. Απο εκεί και πέρα για την άμυνα που λένε όλοι οκ εγώ νομίζω οτι λόγω επίθεσης πήραμε το ματς….83 πόντοι εκτος έδρας σε ντερμπι ειναι φοβερό σκορ. Κατα διαστήματα παίξαμε φοβερή αμυνα (τρίτο δεκάλεπτο) αλλα οκ φαγαμε 73 πόντους και σε κάποια σημεία χάσανε πολλά ελέυθερα τρίποντα. Εντάξει ο καρτερ ειχε 0/7 αλλα δεν νομίζω οτι ειναι και ένας παιχτης να του… Περισσότερα »