Για τα του ΑΡΗ, θα μου επιτρέψετε να μην αναφερθώ σε λεπτομέρειες, γιατί ξέρετε και ξέρω καλά, πως αυτή τη στιγμή το πρόβλημα του ΑΡΗ δεν είναι το μπάσκετ. Το πρόβλημα του ΑΡΗ είναι πολύπλευρο και πολυσχιδές. Είδα αυτές τις πρώτες ώρες πάρα πολλούς ανθρώπους με μεγάλη διάθεση, που τρέχουν σε πολλά μέτωπα. Αυτό που προσπαθήσαμε εμείς, το οποίο δεν ήταν προπονητικό, αλλά ψυχοπνευματικό, ήταν να βοηθήσουμε τους παίκτες να βγει αυτό το σαραντάλεπτο, όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα και ήρθε η νίκη. Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους, δεν θα ήθελα να τους ονομάσω. Με την ευκαιρία των 104 χρόνων και των γενεθλίων της ομάδας, δεν χρειάζεται να πω τι έχει και πως συσπειρώνει. Δέχτηκα πολλά μηνύματα στήριξης και αυτό για εμένα είναι συγκινητικό. Σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε, πρέπει να κάνουμε μία προσπάθεια σκυταλοδρομίας, περισσότερο ψυχοπνευματικής. Συνεχίζουμε για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος και τις τελευταίες έξι αγωνιστικές».

Για το τι συνάντησε με την άφιξή του στην ομάδα, τόνισε: «Είδα ένα πολύ καλό γκρουπ χαρακτήρων. Οποιαδήποτε ομάδα ήταν σε αυτή τη θέση, με το όνομα αυτού του Συλλόγου, οι παίκτες θα είχαν ένα έξτρα κίνητρο. Φοράνε μία φανέλα που έχει πάνω πίεση κι ευθύνη. Είναι σημαντικό, που όλοι αγκάλιασαν τους παίκτες. Τέλος καλό, όλα καλά, δεν χρειάζονται πολλά λόγια».

Για την απόφαση να αναλάβει τον ΑΡΗ και πόσο δύσκολη ήταν, απάντησε: «Δεν θα ήθελα να βάλω το ‘εγώ’ αυτή τη στιγμή. Δέχτηκα να το κάνω, ήταν μία απόφαση. Δεν σημαίνει ότι ήταν ηρωική ή ιδιαίτερη. Εγώ οφείλω στον ΑΡΗ. Μου έδωσε την ευκαιρία σε μία δύσκολη στιγμή για εμένα να έρθω, όλοι μαζί κάναμε μία προσπάθεια κι αυτή η προσπάθεια είχε αντίκτυπο στο εξωτερικό, όπου αναγκάστηκα να πάρω μία απόφαση, γιατί με χρειάστηκαν κάποιοι άνθρωποι. Αν δεν ήμουν στον ΑΡΗ, θα ήταν διαφορετική αυτή η προσπάθεια, οπότε οφειλόταν η ανταποδοτικότητα από μέρους μου. Ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία που μου δόθηκε, για δεύτερη φορά».

Για την παρουσία του κόσμου και την τελική ευθεία της Stoiximan.gr Basket League, είπε: «Υπάρχει πολύ συναίσθημα και βάρος σε αυτήν την ομάδα. Κάποια στιγμή, με τους ανθρώπους που αγωνίζονται, θα καταφέρουμε να ξεκαθαρίσουμε αυτό το συναισθηματικό «πνίξιμο», που επηρεάζει και τους παίκτες και τους προπονητές, σε σχέση με την ιστορία αυτής της φανέλας. Ο παίκτης που έρχεται εδώ, αισθάνεται σίγουρα πιο βαριά τα πόδια του και πιο βαριά την ευθύνη, γιατί είναι ο ΑΡΗΣ. Χωρίς τον κόσμο, δύσκολα να προχωρήσει ο ΑΡΗΣ».

Πηγή: ΑΓΓΕΛΟΥ: «ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ» | Aris BC – Official Page & Online Store

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Aυτο με το ” συναισθηματικό πνιξιμο” πολυ χαίρομαι που το έχει καταλάβει.Μακαρι να καταφέρει να το λύσει.