Ρωτήθηκε για την κατάσταση των Μπελ και Αθηναίου και απάντησε: “Μέρα με τη μέρα θα πάμε. Για τον Μπελ ο τραυματισμός του είναι στον δικέφαλο κι αν δεν περιμένεις 18-20 μέρες υπάρχει περίπτωση πάνω από 60% να πάθεις υποτροπή. Ο Αθηναίου είναι καλύτερα. Έχουμε καλή ιατρική ομάδα και διαχειριζόμαστε και τη δεξαμενή της ενέργειας με άξονα τον στόχο της ομάδας”.

Ρωτήθηκε αν θεωρεί ότι οι παίκτες του λύγισαν από το άγχος και απάντησε: “Δεν θα πω τους λύγισε. Είναι κάτι καινούριο γι’ αυτούς. Κι εγώ αν γίνω πρεσβευτής στη Κίνα, θα λυγίσω”.

Πρόσθεσε πως “οι αιτίες που υπάρχουν αυτά τα προβλήματα μπορεί να είναι η απότομη κούραση, μπορεί να είναι το στρες. Κληθήκαμε με προπονήσεις 11 ατόμων να διαχειριστούμε μια κατάσταση με τραυματισμό του Ντουβιέ στον αστράγαλο και με τραυματισμό του Τσαϊρέλη στα δάκτυλα, έχει οστικό οίδημα. Δώσαμε πληροφορίες και χάσαμε αντίδραση. Μπορεί να έχει ευθύνη και η ανακατανομή ρόλων. Αυτό που προτείνω ταπεινά είναι να συνεχίσουμε αυτή τη διαδρομή… Και ιατρικά και προπονητικά και διοικητικά θα κάνουμε αυτή τη προσπάθεια…”.

Πηγή: Αγγέλου:

Λογικά Αθηναίου θα παίξει από αυτά που διαβάζω. Επίσης μαθαίνουμε πως και οι Ντουβιέ και Τσαιρέλης είναι τραυματίες…

Και το βίντεο με τις δηλώσεις

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vaggelaris

Άμα δε σε πάει καθόλου η χρονιά…

Subotic7

Πρέπει όπως+δηποτε να παίξει ο Αθηναίου στα Τρικαλα αλλιώς χαιρετισματα. Θα χάσουμε πανηγυρικά αν λείψει κι αυτός κι ο Μπελ. Και μετά δεν μαζεύεται η κατάσταση