Πάμε να δούμε . αυτά που ξεχώρισα εγώ τουλάχιστον , από τη συνέντευξη του Αγγέλου:

 

  • Δεν θα κάνουμε άλλη κίνηση. Ο Χαραλαμπόπουλος είναι ένας πολύ καλός παίκτης που θέλει ένα καλό περιβάλλον. Πριν κλείσουμε την θέση στο ρόστερ, προσπαθήσαμε να βρούμε έναν δίαυλο επικοινωνίας. Δεν ήταν έτοιμος να απεμπλακεί από το συμβόλαιο του και ήθελε χρόνο. Εμείς δεν είχαμε εκείνη τη στιγμή. Εκ των υστέρων, αποδείχθηκε ότι θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς ο επόμενος σταθμός του. Είμαι σίγουρος ότι θα βρει τα πατήματα του και θα μιλάμε για αυτόν.”
  • “Καταρχάς, για μας που χειριστήκαμε την υπόθεση, η υπόθεση αυτή είχε δύο ξεχωριστές κατηγορίες. Ο Μποχωρίδης ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν ανάμεσα σε δύο πράγματα. Την επαγγελματική-(οικονομική) κατεύθυνση και την επαγγελματική-συναισθηματική κατεύθυνση. Από την αρχή που συζητήσαμε του εξηγήσαμε τα οικονομικά όρια της ομάδας και τον αγωνιστικό στόχο. Ο Μποχωρίδης εκπροσωπείται από έναν πολύ πετυχημένο ατζέντη στον χώρο. Ο ατζέντης του διάλεξε έναν συγκεκριμένο τρόπο εκπροσώπησης που είχε σχέση με τον χρόνο και με το να διεκδικήσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερες απολαβές. Σε συγκεκριμένες συζητήσεις, η πλευρά του ΑΡΗ και ο ίδιος ο Μποχωρίδης, ήταν ρυθμιστές. Η στάση του παίκτη ήταν 100% Αρειανή. Με έπεισε ότι είναι πιο ΑΡΗΣ απ’ όλους μας.
  • Του είπαμε ( του Λάκι ) ότι εμείς σκεφτόμαστε “έτσι” την εξέλιξη σου. Στο πρώτο ραντεβού, μετά το τέλος των πλέι οφ, έγινε μια ανάλυση από τον Σάββα Καμπερίδη στο “πως” βλέπουμε εμείς την εξέλιξη του ως καριέρα. Νομίζω πως ήταν καθοριστική η συζήτηση με την πλευρά του παίκτη. 11 ή 12 Ιουνίου, υπήρχαν δύο τετράωρα ραντεβού με ανάλυση και είπαμε ότι εμείς σκεφτόμαστε “έτσι” την εξέλιξη σου μέσα από εμάς. Ξεκινήσαμε με μηδενικές πιθανότητες, συνεχίσαμε με μηδενικές, προχωρήσαμε με πολύ λίγες και κάποια στιγμή είχαμε αυτό το θετικό αποτέλεσμα.Μας μιλάει με πολύ καλά λόγια και για την περσινή του συνεργασία. Είναι από το Ρόμπερτ Μόρρις και ήταν αρχηγός εκεί. Έχει ξεπεράσει διάφορα στάδια στην ζωή του ως χαρακτήρας. Είναι πολύ κοινωνικός και πολεμιστής. Όταν ένας πολεμιστής έχει τέτοιο χαρακτήρα, ξέρει να σέβεται. Επέλεξε με την οικογένεια του την δική μας πρόταση και αυτό μας κάνει χαρούμενους.
  • “Μπορώ να πω δύο πράγματα για τον κ. Γουλιέλμου. Είμαι εντυπωσιασμένος με την συνεργασία μας. Είναι σε διαθεσιμότητα από τις 8 το πρωί ως τις 12 το βράδυ για όποιον τον παίρνει τηλεφώνο για τον ΑΡΗ. Είναι μια ξεχωριστή ικανότητα. Δεν ξέρω που βρίσκει την ενέργεια, ίσως είναι ρομποτοποιημένος. Δίνει μάχες τις τελευταίες μέρες. Και για το Παλε, αλλά και με την FIBA. Αυτό που μας έχει πει σε όλους, είναι να λέμε την καθημερινότητα και ότι συμβαίνει. “
  • “17 Οκτωβρίου είναι η πρώτη συμμετοχή εκεί (FIBA Europe Cup), αν δε περάσουμε στο FIBA Champions League. Δηλαδή θα παίξουμε το παιχνίδι με τον Προμηθέα και στη συνέχεια αυτό το παιχνίδι. Θα αγωνιστούμε κανονικά αν δε περάσουμε στο Champions League.”

Πηγή: Αγγέλου: “Μεγάλη τιμή και πρόκληση ο ΑΡΗΣ, καμία επιπλέον μεταγραφική κίνηση” | AllAboutARIS.com