”Μια ψυχή που είναι να βγει,ας βγει”,λέει η παροιμία και νομίζω ταιριάζει απόλυτα στις σχέσεις διοικήσεις και Αλεξανδρή.Τουλάχιστον τώρα που τον έδιωξαν κάτι που έπρεπε να κάνουν από το καλοκαίρι,όπως φαίνεται) και με την ΟΜΟΦΩΝΗ πρόσληψη Αγγέλου, τελείωσαν οι δικαιολογίες…

Ο Αγγέλου,στην Α1, ήταν πρώτος προπονητής στην ΑΕΚ από την 4η αγωνιστική μέχρι το τέλος του 2007-2008(12-11 οι νίκες-ήττες του) και στα Τρίκαλα,από την 8η αγωνιστική του 2008-2009 μέχρι την 8η του 2009-2010(περίπου ένα χρόνο δηλαδή,με ρεκόρ 8-19).

Την πρώτη του χρονιά στα Τρίκαλα έκανε ένα μικρό θαύμα,γιατί ανέλαβε την ομάδα με 0-7 και κατάφερε να τη σώσει…

Μια ματιά στα νούμερα από αυτά τα 50 παιχνίδια μας δίνουν μια εικόνα για το τι προπονητής είναι.

Οι ομάδες του παίζανε πάνω από τον μέσο όρο στην επίθεση(ακόμα και τα τραγικά Τρίκαλα ήταν λίγο παραπάνω από τον μέσο όρο) και παίρνουν πολλά επιθετικά ριμπάουντ(βέβαια τα ριμπάουντ είναι περισσότερο θέμα παικτών).

Από κει και πέρα,η άμυνα δεν είναι  καλή(κυρίως οι ομάδες του δέχονται πολλά τρίποντα) και κάνουν κι αρκετά λάθη.

Δεν μπορούμε να βγάλουμε και πολλά συμπεράσματα βέβαια,ειδικά από τι στιγμή που μιλάμε για 3 χρόνια πριν…
Η ιδέα πάντως της καλής επίθεσης μου αρέσει(καιρό έχουμε να δούμε κάποιο σύστημα…)

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Ο Σφαιρόπουλος δε θα ήταν καλύτερη λύση πιστεύεις?

Σωτήρης

Καλύτερος ή χειρότερος τι σημασία έχει?

Από τη στιγμή που δεν ήθελε να έρθει (όπως γράφτηκε) δεν έχει νόημα να το συζητάμε.

Η απομάκρυνση Αλεξανδρή, ήταν ολίσθημα της διοίκησης λόγω του χρόνου και του τρόπου που έγινε.

Από το καλοκαίρι υπήρχαν συζητήσεις με άλλους προπονητές απλά δεν καρποφόρησαν. Τώρα, έχει κάθε δικαίωμα να λέει ότι τον έδιωξαν μετά από ένα κακό παιχνίδι στο πρωτάθλημα και αφού αναγκάστηκε να παίξει χωρίς ξένους.

Αυτά καλό είναι να γίνονται μαθήματα στη νέα διοίκηση.

νασος

Η ουσία είναι μια για μένα προσωπικά.. Δεν περιμένω κάτι από την ομάδα παρά μόνο να παίζουν ελεύθερα να δούμε μικρούς και να χρωστάει η ΚΑΕ ΑΡΗΣ του χρόνου λιγότερα χρήματα. Να μιλάω για προπονητές και αυτόν που ήρθε δεν βγάζω νόημα κ δεν έχω θέμα. Ότι βρέξει ας κατεβάσει. Ψήστε φίλους να έρχονται γήπεδο και να στηρίζουν τα παιδιά και τπτ άλλο

Γιάννης

Ο πιο σιχαμερός και προκλητικός παιχτης που έχω δει στα ελληνικά γήπεδα, προπονητής στον Άρη !!!
Με χαλάει ρε γμτ!
Ας μου αλλάξει τη γνώμη με το κοουτσάρισμα του!

Άλλωστε εφόσον δεν βλέπω κάποιους ρεαλιστικούς βαθμολογικούς στόχους στην ομάδα, ας ελπίζουμε σε όμορφο μπάσκετ και να βγάλουμε κανένα παίχτη φέτος (για πώληση φυσικά, γιατί επένδυση για το μέλλον είναι αδύνατον να συμβεί έτσι όπως είναι τα πράγματα)

Anonymous

Ε όχι έκανε ένα κακο παιχνίδι! Δεν θεωρω δικαιολογία ότι επειδή δεν έπαιζαν οι ξένοι χάσαμε με 20 πόντους απο την Κηφισιά. Εγω δεν ήμουν υπέρ την παραμονής το καλοκαίρι γιατι δεν μου αρέσει ο αλεξανδρης σαν προπονητής. Είναι παλιάς κοπής και το μπάσκετ έχει προχωρήσει. Όσο για τους ξένους, θεωρω ότι το μεγαλύτερο μερίδιο τον έχει η διοίκηση γιατι δεν υπολόγισε καλα τα δεδομένα. Μπορει να υπάρχουν και αλλα απο πίσω (πχ. Δεν βρίσκαμε την προκαταβολή για σκορδιλη κτλ), αλλα δεν καταλογίζω δόλο στη διοίκηση παρά απειρία. Απο κεί και πέρα, οι παίκτες της ομάδας δεν είναι κακοί, σίγουρα υπάρχουν κενά (και ποια ομάδα δεν έχει κενά) και ελπίζω ο αγγελου όσο αντιπαθητικος και να ναι να έμαθε και 2-3 πράγματα απο τον ιβκοβιτς

experience

Το ότι δεν έχουμε ξένους δε νομίζω ότι είναι δικαιολογία να διασυρόμαστε σε κάθε παιχνίδι. Εμένα δεν με πείραζε ο Αλεξανδρής αλλά αφού ήρθαν έτσι τα πράγματα τι να κάνουμε. Τουλάχιστον να μην έχουμε φόβο για την κατηγορία και από κει και πέρα ας γίνει ό,τι θέλει αρκεί να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο στο μέλλον.