Κόουτς, τι τύπος παίκτη είναι ο Μπάκνερ;

«Είναι εκρηκτικός, πολύ αθλητικός, από τους παίκτες εκείνους που βοηθάνε πάρα πολύ στη ρακέτα. Είναι παίκτης που βοηθάει σε όλες τις φάσεις πάνω από το στεφάνι, δηλαδή θα κόψει τα σουτ, θα κατεβάσει τα ριμπάουντ, θα τελειώσει φάσεις. Παίζει πολύ καλά το πικ εν ρολ, που είναι και το δυνατό του σημείο. Βοηθάει στα σκριν, ξέρει να υποδέχεται την μπάλα και να ολοκληρώνει με πρόσωπο στο καλάθι. Είναι ο παίκτης που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για το ανοικτό σουτ, γιατί στο πικ εν ρολ αναγκάζει πολλές φορές δύο αμυντικούς να κολλήσουν πάνω του. Είναι ταλαντούχος και πιστεύω πως θα βοηθήσει τον Άρη για τον σκοπό που τον πήρε».

 

Σε ποιους τομείς χρειάζεται βελτίωση;

«Το σουτ από μέση απόσταση δεν το συνηθίζει, ούτε τόσο το παιχνίδι με πλάτη. Το ζητούμενο είναι η σταθερότητα του στο παιχνίδι, κυρίως εγκεφαλικά, γιατί στις δύσκολες στιγμές δείχνει κάπως να χάνεται. Χρειάζεται βελτίωση και στις βολές του…».

https://www.basketplus.gr/index.php/a1-esake-basket-league/aris/item/87316-%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CE%AC%CE%BA%CE%BD%CE%B5%CF%81-%C2%AB%CE%B8%CE%B1-%CE%BE%CE%B5%CF%83%CE%B7%CE%BA%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%AC%CF%81%CE%B7%C2%BB-pic

6 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
Yannis

Αφου το ειπε ο καλυτερος βοηθός προπονητη ετσι θα ειναι! Χοχοχο. Ομαδα εχει φετος ο αγγελου;

xanthoskyli4

Όχι ακόμα…είναι καλός προπονητής και θεωρώ ότι έβαλε λιθάρια στην απαρχή της αγωνιστικής ανάτασης της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια. Εντάξει, έφυγε για να είναι βοηθός του ‘σοφού’ (τρομάρα του!), αλλά και τα λεφτά ήταν πολλά. Δικαιολογείται φυσικά η πικρία των συναρειανών, αλλά, προσωπικά, τον εκτιμώ για όσα πρόσφερε.

Yannis

Οτι ηρθε οταν δεν υπηρχε περιπτωση να ερθει αλλος προπονητης στο αρη ειναι στα συν του. Οτι εφυγε μεσα στη χρονια στα πλην. Στην εφες θα πηγαινε και ας άφηνε τη χρονια να τελειωσει. Δεν ειναι οτι θα επερνε ο σοφός αλλο βοηθό. Σαν πρωτος προπονητης μέτριος για μενα όπου και να πηγε.

xanthoskyli4

…απλά για την αλήθεια του πράγματος…όταν πήγε στην Εφές, μεσούσης της περιόδου, πήγε ως head coach για να προετοιμάσει την ομάδα στη φιλοσοφία του σοφού. Δεν ήταν ένας απλός βοηθός

pavlos_31328

Τελικα ο μπακνερ ερχεται ελλαδα, η ομαδα του εχασε στον ημιτελικο του κινεζικου πρωταθλήματος